29.700 €

Targoviste, teren intravilan Manastirea Viforata

  • Suprafata 1.500 mp
  • Intravilan
  • Deschidere 12 ml
Bucuresti, 30 iul, 09:10

Descriere anunt

Targoviste, teren intravilan Manastirea Viforata,

"Acum 15 ani imi doream nespus de mult sa construiesc un atelier manufacturier pentru piele, lemn si ceramica, fiind constienta ca duhul pacii, al rugaciunii, inspiratia de a lucra cu sufletul, le poti avea langa o manastire. Colaboratorii mei cu „maini de aur” erau din Targoviste. Venita pentru prima data la manastirea Viforata, aflata foarte aproape de centrul orasului Targoviste , ctitorie si a Mariei Brancoveanu (sec. 18), am simtit atata caldura si bunavointa din partea maicilor, incat mi-am dorit sa revin si de ce nu, sa gasesc o bucatica de pamant pentru proiectul meu.

Am pornit cu entuziasm, am facut proiectul pentru atelier, dar pe  colaboratorii mei viata i-a dus in alte colturi ale tarii, asa ca acum vand acest teren si-l recomand tuturor celor care cauta liniste, pace, plimbari pe deal, dar si confortul pe care ti-l ofera orasul." (cuvintele proprietarului)

Video: https://youtu.be/yaQqzlMm5m4

Descrierea proprietatii:

* Suprafata - 1500 mp

* Cadastru actualizat

* Pozitia: gard in gard cu bolnita manastirii si la 50 de m de intrarea prin lateralul curtii manastirii.

* Terenul este insorit si proprietarii l-au avut ca gradina.  Apare in acte ca intravilan faneata.

Toate utilitatile sunt la poarta: curent, apa, canalizare, gaze, asfalt.

Avantajele ofertei:

* Viceprimarul comunei este un om deosibit care doreste sa sprijine orice initiativa culturala, educativa sau mestesugareasca

* Centrul orasului este la 10 min. de mers cu masina.

* Exista autobuz care circula des catre oras, ultima statie fiind in poarta manastirii, de unde mergi un minut pana la teren.

* In pret este inclus proiectul constructiei

* Terenul poate fi un " bun inceput " pentru o activitate non agricola in spatiu rural finantata de fonduri europene pe masura 6.2. (finantari nerambursabile, fara aport, intre 50.000-70.000 euro, pot  fi deschise activitati de mica productie mestesugareasca, birou servicii turistice..)

Pentru o imagine mai clara asupra avantajelor ce va sunt oferite la achizitia unei astfel de proprietati, va asteptam cu drag la o vizionare. Prezenta oferta se afla sub indrumarea Catoma Real Estate, Adviser dedicat - Raluca TIMOFTI

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!