624.500 €

Teren Lacul Morii perfect investitie, 2500 mp

Bucuresti, 21 ian, 10:55

Descriere anunt

Teren Lacul Morii perfect investitie, 2500 mp

Experienta in imobiliare ne-a aratat in decursul anilor faptul ca cea mai buna investitie de pe Pamant este pamantul. Mark Twain spunea : "Cumparati pamant, nu il vor mai putea reproduce".

Avem placerea de a va oferi spre vanzare teren generos, perfect pentru o investitie in zona Lacul Morii - o locatie linistita ce ofera atat o priveliste asupra lacului de care oricine ar dori sa se bucure din propriul balcon, cat si accesul facil catre soselele principale, cat si catre mijloace de transport in comun.

Terenul insumeaza 2500 MP, are un front stradal de 50 metri si beneficiaza de toate utilitatile necesare (apa curenta, canalizare, energie electrica si gaz). Din punct de vedere urbanistic amplasamentul are un coeficient de utilizare a terenului CUT 2.5 si un procent de ocupare a terenului POT 60 %.

Se spune despre frumusetea naturii ca este egalata numai de frumusetea sufletului. Asadar, caracteristicile viitorului proprietar al acestei curti sunt clare. In aceasta perioada am realizat cu totii cat de importanta este legatura omului cu natura, astfel casa ori blocul ce dispune de curte va ofera libertatea si linistea de care aveti nevoie. Aici este locul dumneavoastra! , in curte veti putea avea propriul refugiu, unde indiferent de anotimp aceasta va oferi un beneficiu – va puteti bronza ori balaci vara in piscina, toamna puteti admira frunzele aramii, iar pe timp de iarna, carei familii nu i-ar placea sa-si surprinda copiii cu un om de zapada? Totodata, primavara veti asista la o renastere, cea a naturii, fiind un moment prielnic pentru a va stabili idealurile pentru anul ce urmeaza.

Terenul reprezinta o oportunitate de investitie, indeplinind toate criteriile pentru a deveni un complex rezdiential unde oricine ar dori sa locuiasca datorita privelistii catre lac, cat si accesului facil catre principalele puncte de reper ale zonei.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna oportunitate pentru dvs.

Cod oferta: 1104411