107.900 €

In atentia dezvoltatorilor mici si mijlocii, Rosu

  • Suprafata 585 mp
  • Intravilan
  • Deschidere 20 ml

Descriere anunt

In atentia dezvoltatorilor mici si mijlocii, Rosu

Zona: com. Rosu, Intr. Canalului 44, jud. Ilfov

Pret: 185 euro/ mp

Suprafata teren: 585,60 mp

Front stradal: 20,14 ml

Indicatori urbanism: Zona M2, D+P+4, POT min 50%, CUT 3

Facilitati:

- zona rezidentiala de blocuri P+4 si P+7

- ideal constructie bloc de locuinte

- vecinatati deosebite

- strada asfaltata

- toate utilitatile langa teren

- mijloace de transport in comun

- in proximitate: Bd. 1864, str. Margelelor, restaurant Cocosu' Rosu, bd. Uverturii, bd. Iuliu Maniu

Va propunem spre vanzare, in reprezentare exclusiva, un teren in suprafata de 585,60 mp amplasat excelent pe Intr. Canalului 44, intre blocuri cu regim de inaltime P+4 si P+7, cu front stradal la drum de servitute de 20.14 ml.

Pozitia deosebit de favorabila a terenului, intre blocuri, cu acces din strada asfaltata si iluminata, avand toate utilitatile langa limita de proprietate si beneficiind si de posibilitatea de extindere a suprafetei prin cumpararea lotului invecinat, proprietatea ofera un avantaj net din punct de vedere economic, respectiv un profit maxim ce se poate concretiza imediat dupa finalizarea viitorului imobil.

Asa cum se cunoaste (vezi pozitionarea pe harta), terenul se gaseste la limita com. Rosu cu sectorul 6, si acces rapid catre puncte de interes pentru viitorii proprietari ai apartamentelor.

Suntem absolut convinsi ca mare parte din detaliile referitoare la potentialul zonei, valoarea proprietatii, vecinatatile unice sunt cunoscute de dvs, cei care cautati chiar in acest moment, aceasta oportunitate.

Pentru orice alte detalii, indiferent de statutul dvs (cumparator final sau agentie imobiliara colaboratoare), in calitate de reprezentant exclusiv al proprietarului, va asigur de intreaga deschidere, flexibilitate si sprijin in vederea finalizarii tranzactiei.

Astept cu interes solicitarile dvs!