475.000 €

Grivita, Otopeni

  • Suprafata 5.000 mp
  • Intravilan
  • Deschidere 40 ml

Descriere anunt

Grivita, Otopeni,

teren intravilan 5000 mp, deschidere doua strazi de 40 si 50 m, curent, iluminat stradal, gaz, apa iar canalizarea si asfaltul sunt la 5m, certificat de urbanism, POT 40%, CUT 1,2, H max 10 m, comision 0.

Detalii suplimentare

Locatie excelenta, deschidere la doua strazi (de 40m si respectiv de 50m) si o suprafata generoasa - 5.000mp!

Pe strada Grivita din Otopeni, la 1km de DN1 (12 minute de mers pe jos), este disponibil spre vanzare un lot de teren de 5.000mp. Terenul este situat intre vile, pe latura dreapta se invecineaza cu un complex de locuinte noi iar pe partea stanga cu o locuinta individuala.

Utilitatile aflate la marginea terenului sunt: curent electric, iluminat stradal, gaz, apa; canalizarea si drumul asfaltat se afla la 5m distanta.

Conform Certificatului de urbanism de informare, coeficientii urbanistici sunt: POT 40%, CUT 1,2m, Hmax 10m si regimul de inaltime este de P+2.

Otopeni este un oras in plina dezvoltare si este din ce in ce mai cautat de catre tinerele familii ce isi doresc o locuinta in zona nordica a capitalei. Apropierea de DN1 si mijloacele de transport in comun, utilitatile prezente in zona, deschiderile si suprafata generoasa, recomanda acest teren pentru dezvoltarea unui cartier de locuinte.

Pentru detalii suplimentare si pentru programarea unei vizionari, va rog sa ma contactati!

Proprietatea este reprezentata exclusiv de RENET Real Estate Network.

Comisionul este 0% pentru cumparator.

Caracteristici, dotari

Detalii suplimentare
Alimentare apa
Cadastru
Certificat urbanism
Curent electric
Cut
Gaze
Intabulare
Liber
Pot
Stradal