309.000 €

Domenii, Carol Knappe

Sector 1, azi, 07:32

Descriere anunt

Domenii, Carol Knappe

teren 300mp, deschidere de 10,24ml, pe teren se afla o constructie cu calcan pe 3 laturi, ideal pentru construirea unei vile dar si pentru un bloc "boutique" de apartamente, clinica medicala, firma.

Detalii suplimentare

Eurocity Estate va propune spre vanzare o proprietate situata in zona 1 Mai – Piata Domenii, cu teren in suprafata de 300mp, deschidere de 10,24ml, iar pe teren se afla o constructie cu calcan pe 3 laturi.

Terenul este ideal pentru construirea unei vile dar si pentru un bloc "boutique" de apartamente, clinica medicala sau sediul unei companii.

Pe teren se poate edifica un imobil cu regim de inaltime S+P+2E, dupa cum se poate vedea si in vecinatati, proprietatea beneficiind de toate utilitatile ( apa, canalizare, gaze, curent electric).

In acest moment, proprietatea este inchirata pentru depozit, iar viitorul proprietar poate continua cu incasarea unei chirii lunare, pana va demola sau va demara un proiect de constructie.

Este amplasat intr-o zona de exceptie, pe una din cele mai bune strazi, la cca 50m de b-dul Ion Mihalache, la cateva minute de mers pe jos la Piata Domenii, cu acces catre numeroase facilitati: magazine, scoli, gradinite, clinici medicale, banci, restaurante, sali de fitness, Parcurile Herastrau si Kiseleff.

Caracteristici, dotari

Detalii suplimentare
Acces drum asfaltat
Alimentare apa
Canalizare
constructie teren
Curent electric
Gaze
Ingradit
Stradal

Acces mijloace transport

Statii metrou Timp
Grivița 18 min.

Statii STB Timp
Vasile Gherghel
2 min.
Bd. Mareșal Averescu
205 ,282 ,300
4 min.
Bd. Mihalache
4 min.
Piața Domenii
205 ,282 ,300
5 min.