1.349.000 €

Comision 0 %, Drumul Taberei, Plaza, Teren cu autorizatie !

  • Suprafata 2.162 mp
  • Intravilan
  • Deschidere 30 ml
  • Gorjului ...12 min.
Bucuresti, 20 aug, 00:43

Descriere anunt

Comision 0 %, Drumul Taberei, Plaza, Teren cu autorizatie !

Oportunitate de investitie ! Sector 6, Drumul Taberei ! 2162 mp cu proiect si Autorizatie de constructie ! Pud si Anunt pentru inceperea Lucrarilor !

Teren pozitionat excelent in sectorul 6, pe strada Leaota, langa Scoala Romano Finlandeza. Se poate accesa foarte usor atat din Zona Militari Rasaritului cat si din Drumul Taberei, Bulevardul Timisoara, Romancierilor.

Terenul se vinde cu Proiect aprobat pentru 52 de apartamente, imobil s+p+4. Se poate autoriza si etajul 5 ! Terenul are autorizatie de constructie, PUD si Anunt pentru inceperea Lucrarilor !

Terenul are suprafata de 2162 mp, cu deschidere de 31, 5 ml la strada Leaota. Accesul catre teren se poate realiza fie in Bd. Timisoara ( Romancierilor) fie prin strada Rasaritului la Bd. Iuliu Maniu. 

Caracteristici teren conform PUD : POT 45 % CUT 2 regim inaltime S+P+4E

Terenul are toate utilitatile : apa curenta gaze lumina canalizare. Strada este cu dublu sens si cu trotuare este asfaltata si iluminata public.  Este o zona aerisita si linistita unde predomina constructiile noi cu regim mic de inaltime. 

Proiectul autorizat este dispus pe subsol parter si 4 niveluri cu o suprafata totala construita de 6340mp + terase 660 mp + gradini 300 mp in total rezultand o suprafata de 7300mp.

Acces

Statii metrou Timp
Gorjului 12 min.
Lujerului 19 min.