17.000 €

Clinceni, str. Stadionului

Clinceni, 15 ian, 16:30

Descriere anunt

Clinceni, str. Stadionului,

Vanzare teren intravilan, in Clinceni, Stadionului, 605 mp, din care 500 mp intarusati

Pret de vanzare: 17.000 euro.

Detalii suplimentare

Terenul este situat in apropierea bazei sportive Academica Clinceni,Tarla 36,Parcela 200/10,in suprafata totala de 605mp,din care 500mp intarusati si 105mp reprezentand cota parte indiviza in proprietate din drumul de servitute.

Lotul are deschidere 39m la drumul de servitute,are o latime de 6m (2benzi) si o lungime de 350m,este partial betonat,urmand ca aceasta betonare sa fie efectuata pe tot aliniamentul acestuia,de la un capat la celalalt al tuturor loturilor.

Coeficienti pentru construire,conform Certificatului de Urbanism:regim de inaltime P+2E; POT30%; CUT 1;

Toate loturile,pe tot aliniamentul drumului de servitute au stalpi metalici de iluminat, fiind racordati la sistemul public de iluminat stradal.

Ca utilitati,in momentul actual exista doar curentul electric,urmand ca Primaria sa extinda lucrarile pentru apa,canalizare si gaze.

Strada principala de acces catre loturi unde se afla stalpii de curent electric,este asfaltata.

Ideal rezidenta sau investitie ptr.case in oglinda tip duplex.

Vecinatati:Vile,constructii noi,Sos.Principala ce leaga Com.Clinceni de Com.Domnesti si Bucuresti,Soseaua Principala ce leaga Com.Clinceni de Orasul Bragadiru si Bucuresti,Soseaua Clinceni Ordoreanu, Raul Sabar cu Statia de Epurare a apei menajere,Parcul de agrement Clinceni-Bragadiru ce include si balta de pescuit

Caracteristici, dotari

Detalii suplimentare
Acces drum asfaltat
Cadastru
Certificat urbanism
Curent electric
Cut
Intabulare
Liber
Pot