126.400 €

Buftea lac

  • Suprafata 3.200 mp
  • Intravilan
  • Deschidere 35 ml
Buftea, 19 feb, 15:34

Descriere anunt

Buftea lac,

teren intravilan bine pozitionat in suprafata de 3200 mp, deschidere de 35,5 m la strada asfaltata si 21,6 m la lac, toate utilitatile: curent, apa, gaz si canalizare, transport in comun, comision 0%

Detalii suplimentare

In orasul Buftea este disponibil spre vanzare un lot de teren cu o pozitie favorabila. Situat intr-o zona buna, cu deschidere directa la strada asfaltata de 35.5m si la lac de 21,6m, terenul in suprafata de 3.200mp este ideal pentru construirea unei resedinte deosebite. Forma terenului precum si deschiderile generoase, permit si o lotizare a terenului pentru crearea unui mic cartier de locuinte. 

Utilitatile - apa, curent electric, gaz si canalizare - sunt amplasate in imediata vecinatate, terenul fiind situat intre loturi de teren deja construite.

Strada este asfaltata si iluminata iar pe margine sunt plantate specii de tuia si este amplasat mobilier urban specific. In apropiere exista o scoala inconjurata de un parc frumos, cu clasele I-VIII si un club sportiv.

Buftea este un oras cu o infrastructura bine dezvoltata si beneficiaza de toate facilitatile: sunt scoli, gradinite, doua licee, policlinica, supermarket-uri (Penny, Lidl, Meg aImage), parcuri si locuri de joaca.

Caracteristici, dotari

Detalii suplimentare
Acces drum asfaltat
Alimentare apa
Cadastru
Canalizare
Curent electric
Gaze
Ingradit
Intabulare
Liber
Parcelabil
Stradal