90.000 €

Bucurestii Noi, teren 205 mp, stradal 2 min metrou

  • Suprafata 205 mp
  • Intravilan
  • Deschidere 12 ml
  • Metrou Străulești ...2 min.

Descriere anunt

Bucurestii Noi, teren 205 mp, stradal 2 min metrou

Bucurestii Noi,stradal, intravilan, 205 mp, pretabil locuit sau activitate comerciala(cabinet stomatologic, notariat, avocat, birou, restaurant, vulcanizare, service-auto), 3 min Metrou, vad deosebit.

Detalii suplimentare

Bucurestii Vechi si Noi va propune spre achizitie un teren deosebit , stradal , cu o suprafata de 205 mp, in cartierul Bucurestii Noi/Pajura.

Terenul beneficiaza de o deschidere de 12 mp si dispune de o forma geometrica perfecta unei constructii, atat pentru desfasurarea unei activitati comerciale( cabinet stomatologic, notariat, avocat, birou, restaurant, fast-food, patiserie, vulcanizare, service-auto) etc, dar si pentru locuinta personala.

Terenul se afla la 2 min de statia de metrou Straulesti, respectiv la 6 min distanta de statia Laminorului. Totodata, accesul facil catre alte mijloace de transport in comun, dar si catre diferite centre comerciale , scoli sau gradinite, constituie un mare avantaj.

Avand parte de un vad comercial, dar si apropierea fata de Parcul Bazilescu sau Metrou, terenul prezinta toate caracteristicile unei bune oferte imobiliare!

Va recomandam aceasta oportunitate si va asteptam la vizionari!

Caracteristici, dotari

Detalii suplimentare
Acces drum asfaltat
Alimentare apa
Curent electric
Stradal

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Străulești 2 min.
Metrou Depou Străulești 6 min.
Metrou Laminorului 9 min.