115 €

Baneasa, Sisesti, Padurea Baneasa, sect 1

  • Suprafata 350 mp
  • Intravilan
  • Deschidere 13 ml
Bucuresti, 12 sep, 13:00

Descriere anunt

Baneasa, Sisesti, Padurea Baneasa, sect 1,

in cartierul Padurea Baneasa: Drumul Muntele Gaina, Drumul Agatului, Drumul Varful Berivoiul Mare, Drumul Piscul Rusului, Mosului. Prezentam terenuri construibile, diferite suprafete la diferite preturi.

Detalii suplimentare

Loturi de case de la cca 400 mp suprafata neta. In unele cazuri la suprafata lotului poate se dauga si cota indiviza din acces.. Cota indiviza are numar cadastral propriiu.

Daca intelegi zona, stii daca iti mai trebuie. Prezentarile ofertelor sunt sustinute din punct de vedere urbanistic, tehnic si juridic.

Oferim informatie clara, corecta si completa. Un om informat va lua o buna decizie!

O prezentare de teren contine: suprapuneri pe trame stradale, retrageri obligatorii conform regulamentului urbanistic , verificare incadrare in zona L(locuinte) sau M(servicii) sau V(spatii verzi), latimea strazilor publice sau a drumurior de acces private, utilitati existente, distanta pana la ele, conditii juridice impuse de furnizorii de utilitati pentru obtinerea utilitatilor, conditii de autorizare datorita amplasamentului( prin PUD, cu PUZ sau autorizare directa), cheltuieli obligatorii si cheltuieli ascunse si timpul aferent pana la receptie.

ACORDAM CONSULTANTA PENTRU OBTINEREA AUTORIZTIEI DE CONSTRUIRE.

Chiar daca stim bine zona de foarte multi ani, pe website-ul nostru nu sunt cuprinse toate ofertele. Ne puteti scrie criteriile dumneavoastra de cautare si va vom raspunde cat mai repede cu putinta.

PENTRU CA NE PASA: SUSTINEM CALITATEA URBANISTICA, SUSTINEM STRAZILE LARGI.

INTR-UN BUCURESTI IN CARE SE CONSTRUIESTE FOARTE MULT PE VERTICALA SI SE CIRCULA PE ORIZONTALA, ESTE NEVOIE DE CIRCULATII, ESTE NEVOIE DE STRAZI LARGI.

STRADA LARGA INSEAMNA ACCESULSI MANEVRELE MASINILOR DE INTERVENTII. INSEAMNA CA NE ACORDAM SANSA LA VIATA!

Recomandarea noastra este sa vizitati zona. Daca va place, ne sunati!

Caracteristici, dotari

Detalii suplimentare
Cadastru
Cut
Intabulare
Pot