210.000 €

Teren 300 mp, Aviatiei

Bucuresti, 10 feb, 09:40

Descriere anunt

Teren 300 mp, Aviatiei

experienta in imobiliare ne-a aratat in decursul anilor faptul ca cea mai buna investitie de pe Pamant este pamantul. Mark Twain spunea : "Cumparati pamant, nu il vor mai putea reproduce".

Avem placerea de a va oferi spre vanzare teren generos, perfect pentru o investitie in zona Aviatiei- o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.Terenul insumeaza 300 mp, are un front stradal de 10 metri si beneficiaza de toate utilitatile necesare(apa curenta, canalizare, energie electrica).

Se spune despre frumusetea naturii ca este egalata numai de frumusetea sufletului. Asadar, caracteristicile viitorului proprietar al acestei curti sunt clare. In aceasta perioada am realizat cu totii cat de importanta este legatura omului cu natura, astfel casa ori blocul ce dispune de curte va ofera libertatea si linistea de care aveti nevoie. Aici este locul dumneavoastra! , in curte veti putea avea propriul refugiu, unde indiferent de anotimp aceasta va oferi un beneficiu – va puteti bronza ori balaci vara in piscina, toamna puteti admira frunzele aramii, iar pe timp de iarna, carei familii nu i-ar placea sa-si surprinda copiii cu un om de zapada? Totodata, primavara veti asista la o renastere, cea a naturii, fiind un moment prielnic pentru a va stabili idealurile pentru anul ce urmeaza.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna oportunitate pentru dvs.