1.150.000 €

Tei, Parcul Circului, Barbu Vacarescu

  • Suprafata utila 589 mp
  • Birouri

Descriere anunt

Tei, Parcul Circului, Barbu Vacarescu

Cladire de birouri clasa B, cu curte, 2 terase la utimul nivel (23mp si 20mp) si 8 locuri de parcare. Constructie 2019.

Detalii suplimentare

Ansamblu de proprietati format din o cladire cu 8 apartamente cu o amprenta la sol de 141mp si o suprafata total desfasurata de 589mp, un teren cu dubla deschidere cu o suprafata de 366mp (din care 69mp sunt curte, iar restul locuri de parcare), 2 boxe, si 8 loc de parcare.

Acestea sunt pozitionate central la doar 10 min. cu masina de Piata Victoriei (3km), la 8min. cu masina de Piata Romana (2,6km) sau 4min. de Stefan Cel Mare si Stadionul Dinamo (1,5km). De asemenea, exista acces facil si catre zona de Nord a Capitalei, respectiv doar 6 min. pana la Mall Promenada (2,6km) sau cladirile de birouri din apropiere.

Zona este linistita si foarte verde fiind in imediata vecinatate a Parcului si Lacului Circului (5-7 min.), Parcului si a Lacului Tei (10min.), Parcului Sportiv Dinamo (12min.), Parcului Cinematograf Floreasca, Parcului si Lacului Floreasca, Parcului si Lacului Herastrau (la 8min. cu masina), Parcului si Lacului Plumbuita.

In apropiere se gasesc si cateva universitati si licee importante: Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti (10min.), Academina de Studii Economice din Bucuresti - ASE (10min. cu masina), Facultatea de Administrarea Afacerilor cu Predare in Limbi Straine (14 min cu masina), Liceul I.L. Caragiale (7 min. cu masina sau 2,4km), Liceul Teoretic Traian (1min.).

Zona prezinta multe facilitati de agrement si recreere: Mall Promenada, Pescariu Sports and Spa (15 min.), Bazinul de inot Dinamo (12 min.), Saloane de Infrumusetare, sali de fitness, terase, restaurante, Clubul Social Fratelli etc.

Cladirea a fost finalizata in anul 2019, fiind construita de o familie de arhitecti initial pentru folosinta proprie. Constructia a fost facuta pe cadre de beton cu o fundatie foarte solida.

Proprietarii au acordat o importanta desosebita detaliile legate de izolatia termica exterioara si fonica la interior, precum si pentru protectia ignifuga.

Cladirea este dotata cu parcare exterioara, interfon si lift Schindler, desi regimul de inaltime este mic, respectiv P+3. Finisajele sunt facute cu materiale de foarte buna calitate. Holurile au fost placate cu granit. Glafurile ferestrelor sunt din granit. Bucataria si baile sunt placate pe podea si pereti cu piatra travertin. In camere podelele sunt imbracate cu parchet triplustratificat foarte gros (14mm) din stejar de provenienta germana. Apartamentele sunt dotate cu centrale termice Buderus si cu radiatoare italienesti Ferolli. Geamurile de la camere sunt tip vitrina, captand astfel foarte multa lumina, orientarea fiind catre Est, Sud si Vest. Camerele sunt spatioase, luminoase si bine impartite. Apartamentele de la ultimul nivel sunt dotate cu terase (20mp si 23mp) cu hidroizolatie inversata si placate cu placi de granit reglabile.

Viitorii proprietari au posibilitatea de a stabili cu usurinta destinatia proprietatii ca fiind locuinta, hotel/pensiune, apartamente in regim hotelier cu spatii comerciale la parter sau spatii de birouri + spatii comerciale. Cladirea are 2 intrari (Est-Vest) cu locuri de parcare atat pe o parte cat si pe cealalta.

Pentru mai multe informatii sau stabilirea unei vizionari, va rog sa ne contactati telefonic.

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare
Apa
centrala termica
curent electric
Gaze
Grup sanitar
Internet
Parcare
Renovat