499.000 €

Piata Rosetti Universitate, terasa La Dud, proiect extindere comision 0%

  • Suprafata utila 170 mp
  • Sp. comercial
  • Universitate - Teatrul Național ...8 min.
Bucuresti, azi, 09:32

Descriere anunt

Piata Rosetti Universitate, terasa La Dud, proiect extindere comision 0%

se vinde restaurantul La Dud, foarte cunoscut in anii '90 si 2000, situat pe strada Sperantei, la intersectia cu Constantin Nacu, in imediata vecinatate a Pietei Rosetti si Universitate. Imobilul are deschidere de 39metri liniari, la trei strazi, fiind situat pe colt si este format din casa S+P+1 si curte libera ( TERASA- 90MP ) . In total sunt 210mp de teren, din care amprenta casei 120mp. In prezent casa este pregatita si functionala pentru restaurant cu o capacitate maxima de 180 locuri si dispune de linie completa de bucatarie, ( CIRCUIT COMPLET - VESELA-ALIMENTE-GUNOI ...), camera frigorifica, depozitare, evacuare gunoi, 4 grupuri sanitare, inclusiv pe terasa, 3 saloane interioare mari, birou, vestiar, necesita doar o reamenajare spatiul suportand patru renovari radicale in perioada 1991-2011. Aceste renovari au inclus si schimbarea acoperisului, a instalatiilor sanitare , termice si electrice.

In plus se vinde impreuna cu o Autorizatie de Constructie in curs de obtinere de la Primaria Capitalei, pentru extinderea constructie la un POT de 95% cu dublarea capacitatii restaurantului. Avand in vedere ca deschierea este foarte mare, pot fi asigurate peste 10 locuri de parcare. Utilitatile sunt calibrate pentru functionarea la capacitate maxima a locatie, curentul fiind tras direct si individual din postul trafo, situat in imediata apropiere.

Pretul este discutabil si se accepta si variante, spre exemplu, inchiriere sau asociere, pentru readucerea la viata a vestitului restaurant.

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare
centrala termica
curent electric
Gaze
Parcare
Vitrina stradala

Acces

Statii metrou Timp
Universitate - Teatrul Național 8 min.
Piața Unirii 2 (M1, M2) 18 min.
Stația Piața Romană 18 min.