175.000 €

Parcul Carol spatiu comercial cabinet stomatologic

  • Suprafata utila 75 mp
  • Sp. comercial
  • Tineretului (M - exit B) ...13 min.
Bucuresti, 22 ian, 16:50
Urca primul in lista

Descriere anunt

Parcul Carol spatiu comercial cabinet stomatologic

3 camere, dec, 75 mp, 2 gr. sanit., 2 incaperi stomatologic, se vinde complet mobilat si utilat cu aparatura necesara desfasurarii activitatii de clinica somatologica si cu portofoliul activitatii de 5 ani.

Detalii suplimentare

Spatiu Comercial Cabinet Stomatologic Parcul Carol

Parcul Carol (Fantana Zodiac), spatiu comercial dotat si utilat complet pentru activitati stomatologice,2 unitati dentare,activitate de 5 ani,situat pe colt,etaj 1.

Spatiul este compus din 3 camere,impartire decomandat,suprafata 75 mp,sala de asteptare,2 grupuri sanitare(1 pentru medici si 1 pentru pacienti),sala pentru medici,2 incaperi stomatologice.

Mentiuni:Se vinde apartamentul transformat in spatiu,complet mobilat si utilat cu aparatura necesara desfasurarii activitatii de clinica somatologica si cu portofoliu de clienti format in 5 ani de activitate.

Detalii suplimentare

Parcul Carol (Fantana Zodiac), spatiu comercial dotat si utilat complet pentru activitati stmatologice, 2 unitati dentare, activitate de 5 ani, situat pe colt, etaj 1.

Spatiul este compus din 3 camere, impartire decomandat cu posibilitatea de comunicare intre incaperile stomatologice, instalatie completa pentru a treia unitate stomatologica, suprafata 75 mp, sala de asteptare, 2 grupuri sanitare (1 pentru medici si 1 pentru pacienti), sala pentru medici, 2 incaperi stomatologice, 4 aparate de aer conditionat, instalatie video.

Mentiuni: Se vinde apartamentul transformat in spatiu, complet mobilat si utilat cu aparatura necesara desfasurarii activitatii de clinica somatologica, portofoliu de clienti format in 5 ani de activitate, site-ul inclusiv toate conturile online cu recenzii foarte bune.

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare
Aer conditionat
Alarma
Apa
centrala termica
curent electric
Gaze
Grup sanitar
Internet
Parcare
Renovat
Vad comercial

Acces

Statii metrou Timp
Tineretului (M - exit B) 13 min.
Metrou Piața Unirii 1 17 min.