1.000.000 €

Otopeni, Ferme, Ana Aslan, deschidere 50 ml la DN1

  • Suprafata utila 576 mp
  • Sp. comercial

Descriere anunt

Otopeni, Ferme, Ana Aslan, deschidere 50 ml la DN1

Otopeni - DN1, spatiu comercial 576 mp, open space, teren 1500 mp,deschidere 50 ml la DN1, toate utilitatile, construit in 2012, pretabil show-room, supermarket.

Detalii suplimentare

Ocazie excelenta in Otopeni-DN1! Spatiu comercial 576 mp, construit pe un teren de 1500 mp, cu o deschidere unica de 50 ml la DN1.

Situat pe Calea Bucurestilor, imediat dupa Aeroportul Otopeni si avand deschidere la una dintre cele mai circulate artere din tara, cu un trafic auto estimat intre 30.000 si 55.000 de masini pe zi (in medie cca 4000 de masini/ ora), acest spatiu este o ocazie excelenta pentru orice companie care isi doreste sa aiba un succes durabil si perfect sustenabil.

Construit in 2012 pe un teren de 1500 mp (teren ce beneficiaza de dubla deschidere: 50 ml la DN1 si 30 ml la strada Ferme G), spatiul are o suprafata de 576 mp, o inaltime de 4 m si o compartimentare open space (spatiu de expunere de 471 mp, birou si grupuri sanitare), putand fi adaptat oricarui tip de configuratie. Spatiul este o constructie solida pe stalpi si grinzi de beton si a fost conceput inca din stadiile initiale avandu-se in vedere o posibila supraetajare, in acest fel putandu-se obtine o suprafata totala de 1150 mp, dispusa pe doua niveluri: parter si etaj.

Spatiul dispune de toate utilitatile necesare desfasurarii in conditii optime a oricarui tip de activitate, in acest moment incalzirea spatiului facandu-se cu ajutorul unor suflante si a unei centrale termice pe gaz. In fata spatiului pot fi amenajate un numar de cca 30 de locuri de parcare, absolut necesare pentru desfasurarea unor activitati comerciale civilizate.

Datorita configuratiei, dar si a amplasarii exceptionale la un drum atat de circulat, acest spatiu este o oportunitate fantastica pentru o multitudine de genuri de activitati: show-room (auto, utilaje si echipamente, aparatura, corpuri de iluminat, obiecte sanitare, usi, canapele, bucatarii, mobilier etc), supermarket, clinica medicala, magazin de piese auto, elctronice si electrocasnice, outlet diverse produse si enumerarea nu se opreste aici.

Sunt Cristian Roman, agent reprezentant al vanzatorului si va invit cu mult drag sa vizitam impreuna acest spatiu si sa va convingenti de excelenta oportunitate investitionala ce vi se desopera.

Comisionul pentru cumparator este de 0%!

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare
Alarma
Apa
centrala termica
curent electric
Gaze
Grup sanitar
Internet
Parcare
Renovat
Vad comercial
Vitrina stradala