320.000 €

Militari, Bucuresti, sector 6

Sector 6, azi, 20:41

Descriere anunt

Militari, Bucuresti, sector 6,

cladire de birouri, p+1, pozitionata excelent la strada principala, cu statie STB langa casa, suprafata utila de 300 mp, curte cu suprafata de 656 mp, garaj - 2 locuri + 7 locuri in curte

Detalii suplimentare

Cladire de birouri, pozitionata excelent la strada principala, cu statie STB langa casa. Regimul de inaltime este P+1, cu o suprafata utila de 300 mp, curte cu suprafata de 656 mp, garaj - 2 locuri, dar si posibilitatea de parcare in curte 6 masini. Parterul si etajul au acces separat, dar exista si posibilitatea de utilizare separata.

Parter - 1 living extrem de generos - 50 mp, un hol de acces in toate incaperile, 3 dormitoare, 1 bucatarie, 2 bai, 2 dressinguri,2 vestibule, 1 camara - suprafata utila totala de 144 mp.

Etaj - Living de 35 mp, 3 dormitoare, 1 bucatarie, 2 bai, 2 dressinguri, 1 debara, 1 spalatorie, 2 balcoane si 1 terasa generoasa - suprafata utila de 166 mp.

In acest moment cladirea este amenajata cu spatii pt. birouri, dar poate fi folosita si cu destinatia de locuinta sau fiecare etaj cu alta utilitate. Cladirea se vinde partial mobilata, mobila fiind noua. Toate spatiile sunt renovate complet.

Utilitati - canalizare, gaze, curent electric, generator separat de curent, monitorizare video si alarma.

Pret 320000 E COMISION 0

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare
Aer conditionat
Alarma
Apa
centrala termica
curent electric
Gaze
Grup sanitar
Internet
Parcare
Renovat

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!