350.000 €

Metalurgiei - Drumul Binelui, Sector 4 Bucuresti

Sector 4, 27 nov, 10:36

Descriere anunt

Metalurgiei - Drumul Binelui, Sector 4 Bucuresti

Spatiu comercial la strada, amenajat si utilat Cafenea Lux, 75mp utili+118mp terasa amenajata cu pergola si panza. 4 locuri de parcare inlcluse. Bulevardul Metalurgiei intersectie cu Drumul Binelui,

Detalii suplimentare

Va propunem o oportunitate de investitie, un spatiu comercial stradal aflat la intersectia Bulevardului Metalurgiei cu Drumul Binelui, amplasat in cel mai mare parc rezidential, ”Metalurgiei Park Residence”, unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidentiale din Romania.

Zona beneficiaza de infrastructura noua, bulevard cu doua benzi pe sens, trotuare si spatii verzi amenajate si mobilier urban, acest lucru il incadreaza intr-o zona cu vad commercial, cu trafic intens atat pietonal si auto, iar asa cum bine stim, spatiile comerciale stradale raman printre cele mai putin riscante investitii imobiliare!

Spatiul comercial are o suprafata de 75 mp utili + 118 mp terasa amenajata cu pergola din lemn si panza ( alb sau crem).

Se vinde complet mobilat si amenajat la cele mai inalte standarde, fiind folosite materiale de cea mai inalta calitate.

Dotari :

-Sisteme de alarma si supraveghere video,

-Sisteme detectie incendiu,

-Tavan fonoabsorbant(vata bazaltica)

-incalzire pardoseala,

-Instalatie electrica,sanitara si termica refacuta in totalitate,

-Dubla placare pereti cu structura din 40 in 40 + vata minarala 10,

-Sapa dubla armare(plasa de 6+fibre Sika),

-Climatizare prin tavan cu ALP,

-Grile de ventilatie Filomuro,

-Usa intrare acces grup sanitar marca Invizilble,

-Cadre cu comanda digitala touch,

-Termostat NEST,

-Aspiratie cu ventilator cu grile(pentru fum),

-Tavan suprastructura din 40 in 40,

-placare cu placi ceramice dimensiuni mari : 3m/1,6m Marazzi,

-Pereti cu vopsea decorativa San Marco(insertie gold lichid),

-Ceramica profil Gold,

-Tavane placate cu oglinda fumurie,

-In bai aplicatii de mozaic fildes si scafe cu profile speciale,

-Iluminat LED, bara perimetrala

-Bar placaj 3D,

-Terasa amenajata cu pergola din lemn si panza(alb sau crem),

-Terasa este placata cu ceramica White Gold(cu banda LED)

-Jardiniera

-Mobilier lux canapele+scaune, import Italia

Locatia este amenajata recent, momentan fiind folosita ocazional pentru protocol.

4 locuri de parcare incluse in pret !

Se vinde de la propietar persoana juridica, COMISION 0 !

Pret de lista 350.000 euro + TVA

Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, in prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.”

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare
Aer conditionat
Alarma
Apa
centrala termica
curent electric
Gaze
Grup sanitar
Internet
Parcare
Renovat
Vad comercial
Vitrina stradala