487.000 €

Berceni Metalurgiei. Cladire de birouri, S+P+2E+M - 8, loc de parcare -

Bucuresti, 17 mar, 04:30

Descriere anunt

Berceni Metalurgiei. Cladire de birouri, S+P+2E+M - 8, loc de parcare -

Comision 0% cumparator ! Cladire de birouri situata pe Str. Aurel Persu in Berceni, zona Metalurgiei langa serele Berceni. Imobil finalizat in 2008 cu regimul de inaltime S+P+2E+M cu 415 mp utili si 643 mp construiti, structura de beton si zidarie din caramida construit pe un teren in suprafata de 380 mp. Destinatia initiala a fost una rezidentiala, cu cate un apartament pe fiecare nivel, dar in prezent cladirea se vinde in intregime si poate fi o solutie foarte buna pentru schimbarea destinatiei in spatiu de birouri, sediu de firma, clinica medicala si multe alte destinatii, datorita bunei impartiri, a accesului cat si pozitionarii cladirii. Curtea privata a imobilului este inconjurata de un gard viu si pavata cu dale. Fiecare etaj are cate doua balcoane iar la ultimul etaj pe langa cele doua balcoane sunt si doua terase pavate si sistem de scurgere a apei pluviale.

Scara interioara situata pe partea din spate a cladirii, face legatura cu toate cele trei apartamentele dar si cu garajele si boxele de depozitare. Garajul cu cele patru locuri de parcare, este prevazut cu porti automate iar pentru locurile de parcare din exterior sunt prevazute bariere pentru acces. Subsolul este dotat cu basa si pompa de evacuare a apei in caz de inundare a subsolului. Intreaga cladire este dotata cu camere de supraveghere si sistem de alarma. Parterul si primul etaj sunt finalizate, duplexul neavand finisaje interioare. Intreaga cladire este disponibila, nu este ocupata si se este libera pentru tranzactionare.

Caracteristici:

Suprafata utila cladire: 415 mp

Suprafata totala: 643 mp

Suprafata teren: 380 mp, deschidere 18.72ml, adancime 26 ml, forma dreptunghi.

Numar locuri deparcare: 4 locuri in garaj, 4 locuri in fata cladirii.

Numar total incaperi: 14 camere, 6 grupuri sanitare, 2 terase, 6 balcoane, 3 boxe de depozitare

Sistem incalzire (Centrala proprie pe fiecare nivel)

Utilitati: Televiziune si internet, gaze naturale, canalizare publica, alimentare publica cu apa, curent electric monofazic cu posibilitatea de racordare cu curent trifazic de la tabloul imobilului.

Sistem de racire: A/C de perete in camere

Ferestre: termopan

Finisaje – parchet, mocheta, gresie, gresie, zugraveli lavabile.

Sistem de supraveghere cu camere de luat vederi si sistem de alarma

Potential inchiriere cladire de birou 4100,-Eur/luna!

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare
Aer conditionat
centrala termica
curent electric
Gaze
Parcare