39.000 €

Voluntari, Hydra Residence

  • Suprafata 40 mp
  • An 2008
  • Semidecomandat
  • Etaj parter din 6
Voluntari, 20 mai, 10:49

Descriere anunt

Voluntari, Hydra Residence

Vanzare garsoniera (40mp), in Hydra Residence, cu loc de joaca, teren de sport, spatii verzi, toate utilitatile, se vinde complet utilata si mobilata. Acces rapid: Pipera, Aviatiei, Baneasa, Colentina, Fundeni.

Detalii suplimentare

Vanzare Garsoniera mare (40 mp- utili), situata in complex rezidential Hydra, complex cu circuit inchis, cu paza, loc de joaca, teren de sport, spatii verzi si comunitate de oameni tineri, ce se vinde complet utilata si mobilata. Bucatarie moderna inchisa de 9 mp, cu mobilier pe comanda pe tot peretele, frigider , cuptor electric Franke, plita Franke si hota Franke. Camera de 24 mp cu zona separata de living (comoda TV, corp suspendat si canapea extensibila cu sezlong) si zona de dormitor complet mobilate (cu pat matrimonial, sifonier in 5 usi), plus aer conditionat Electrolux. Baie mare de 6 mp, cu cada, vas de toaleta, chiuveta si masina de spalat. Garsoniera este conectata la toate utilitatile: gaz, curent, apa, canalizare si detine centrala proprie cu calorifere. Garsoniera este situata la parter cu vederea spre gradina interioara.

Acces rapid in zona de birouri Pipera, Aurel Vlaicu, Floreasca (maxim 10 min cu masina), ideal pentru cei care muncesc in zona Pipera, Aurel Vlaicu, Floreasca, Baneasa. Acces rapid catre centura si autostrada A3, precum si catre zona Colentina- Fundeni.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton