63.500 €

Virtutii, Regie, Politehnica

  • Suprafata 45 mp
  • An 2016
  • Decomandat
  • Etaj 6 din 8
Bucuresti, 15 mai, 12:40

Descriere anunt

Virtutii, Regie, Politehnica,

proprietar. Garsoniera mare mobilata ultra-lux cu cea mai frumoasa vedere din Bucuresti, 6/8, 45 mp la 10 minute de mers pe jos de statia de metrou Petrache Poenaru, aproape de facultati, Regie, Poli.

Detalii suplimentare

Proprietar.

Raritate.

Mutare imediata, veniti doar cu hainele.

Garsoniera mare mobilata ultra-lux cu cea mai frumoasa vedere din Bucuresti, 6/8, 45 mp la 10 minute de mers pe jos de statia de METROU Petrache Poenaru ( fosta Semanatoarea). 10 minute cu masina pana in centru -Piata Unirii- (se tine doar drept pe Splaiul Unirii).

Aproape de facultati si Politehnica.

Vand garsoniera in blocul LAKE VIEW Apartments din zona Virtutii, mobilata lux cu vedere panoramica, frontala si libera catre Lacul Dambovita, cunoscut ca si Lacul Morii (blocul este la 50 de metri de lac). Blocul este undeva in spatele Mcdonalds Virtutii, lipit de lac.

Acces catre mijloace de transport si 4 statii de METROU (Pe jos: Semanatoarea- petrache poenaru - 10 minute, crangasi - 12, lujerului - 12, gorjului - 15).

40 de metri utili + balcon (balconul se intinde continuu pe toata suprafata garsonierei, adica si la camera, si la bucatarie). Camera este despartita de bucatarie printr-un perete de sticla care are integrat si usa de acces, tot din sticla. Peretele este transparent, deci va puteti uita la TVul din camera in timp ce gatiti sau luati masa in bucatarie.

Mobila de bucatarie este de la Rovere. Centrala Zimmerman. Baldachinul din camera se poate scoate foarte usor (gusturile nu se discuta).

Etajul 6 din 8. Din camera si bucatarie, respectiv din balcon, se vad lacul si zona verde (chiar in fata) si parcarea din fata blocului (fata dreapta). Locuri de parcare sunt destule dat fiind faptul ca nu prea sunt blocuri in zona, deoarece e pe o intrare cu dead-end, vine lacul imediat dupa bloc. Intrarile in bloc si parcarea sunt supravegheate de 6 camere de luat vederi si sunt in permanenta iluminate. Bloc ocupat in totalitate din 2016, dat in folosinta in decursul aceluiasi an. Vecini okay, majoritatea fiind cupluri de tineri casatoriti.

Pt. schimburi sunt interesat doar de apartamente din orasul natal in care vreau sa si revin (Mamaia/Ct), acesta fiind si motivul vanzarii.