40.900 €

Vanzare garsoniera Iancului, 12 minute metrou

  • Suprafata 32 mp
  • An 1981
  • Semidecomandat
  • Etaj parter din 10
  • Piața Iancului - M1 ...13 min.
Bucuresti, 10 iul, 10:12

Descriere anunt

Vanzare garsoniera Iancului, 12 minute metrou,

Pozitionata la parterul unui imobil contructie aferenta anilor 1980, cu vedere pe spate ferita de zgomotul strazii, imobil ce este situat pe Sos. Pantelimon fix la intersectia cu str. Ritmului.

Detalii suplimentare

Oferta exclusiva. Avem cheile proprietatii.

Nou! Garsoniera de vanzare Iancului Pantelimon Ritmului

Exclusivitate Galaxyimob

Avem cheile proprietatii

As incepe descrierea acestei Garsoniere cu un simplu cuvant, CALITATE.

Daca ai trecut deja cu privirea pe fotografii atunci vei intege de ce spun asta, calitatea mobilierului si a materialelor folosite la amenajare este una foarte buna si lucrul cel mai important este ca dupa ce o vei cumpara te poti muta fara sa treci prin stresul amenajarii si renovarii.

Sa iti mai spun ceva, se vede ca amenajarea este facuta de mana unei femei dupa dorinta acesteia, de ce spun asta? pai datorita multitudini de spatii de depozitare.

Pozitionata la parterul unui imobil contructie aferenta anilor 1980, cu vedere pe spate ferita de zgomotul strazii, imobil ce este situat pe Sos. Pantelimon fix la intersectia cu str. Ritmului, la doar cateva minute de mers pe jos de Statia de Metrou PIATA IANCULUI si Colegiul Iulia Hasdeu (mai exact 12 minute), MEGA MALL de asemenea la distanta de 15 min de mers pe jos.

Dar hai sa iti povestesc putin despre garsoniera ca pe tine asta te intereseaza, si vreau ca in momentul in care vei forma numarul de telefon sa ai toate informatiile si sa vrei sa programam o vizionare.

Deci, intram?

Holul de cum vei intra vei realiza ca ce am scris mai sus este real, pe stanga avem un mare dulap de tip dressing cu usi glisante. Pe partea dreapta este BAIA, baie ce a fost amenajata in totalitate, cabina de dus cu hidromasaj, bideu, lavoar cu blat din marmura, masina de spalat rufe.

Intram in living room unde gasim mobilier media cu multe spatii de depozitare care are in continuarea sa inca un dulap de tip dressing, si o biblioteca in care vor sta perfect cartile tale din dotare. Canapeaua, cele doua fotolii si masuta in cazul in care nu iti plac acestea pot fi luate de proprietar.

Bucataria la fel cu mobilier specific cu multe spatii de depozitare, plita pe gaz, cuptor electric si combina frigorifica.

Intreg mobilierul din garsoniera a fost efectuat la comanda si proiectat de un architect.

Garsoniera se vinde mobilata dotata si utilata.

Acces

Statii metrou Timp
Piața Iancului - M1 13 min.