3.800 €

Universitate, Rosetti, Mosilor

  • An 1950
  • Decomandat
  • Etaj parter din 4
  • Universitate ...9 min.
Bucuresti, 15 nov, 22:18

Descriere anunt

Universitate, Rosetti, Mosilor,

camera mica de 4 mp, proprietar, apa calda, caldura, cheltuieli mici la intretinere, baie in camera, nu locuiesc persoane pe etaj, wc nou renovat pe holul scarii, gresie, faianta, termopan, instalatii sanitare si electrice noi, acte.

Detalii suplimentare

Camera mica de 4 mp in bloc situat pe Calea Mosilor, stradal. Caldura/apa calda incalzita pana la 80 grade de boiler Ariston nou si in termen de garantie/cheltuieli mici la intretinere/lunar 30-40 lei/WC nou renovat pe holul scarii. Nu locuiesc persoane pe etaj.

Instalatii sanitare si electrice noi/obiecte sanitare noi/apometre/chiuveta mica noua cu baterie noua cu dus extractabil/gresie/faianta/termopan/Este pretabila inchiriere la un student, pentru utilizare ca spatiu de dormit pe saltea pliabila sau pe fotoliu extensibil pat ori ca spatiu de arhiva/depozitare. Exista acte de proprietate, cadastru, intabulare, carte funciara, certificat energetic. Statiile de metrou apropiate sunt Universitate si Unirii. Parter mai jos. Demisol in acte. La bloc se ajunge de la metrou Universitate - rond Rosetti - strada Hristo Botev - strada Sfintilor-Calea Mosilor pana in spatele Bursei de Valori Bucuresti/Inaltimea camerei este de 3 metri.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Renovat recent
Termopan
Optiuni exterior
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Universitate 9 min.
Piața Unirii 14 min.