18.000 €

Universitate,Kogalniceanu,metrou Eroilor,Fac.Drept

  • Suprafata 20 mp
  • An 1945
  • Decomandat
  • Etaj parter din 4
  • Metro M1 Izvor ...9 min.
Bucuresti, 09 sep, 20:50

Descriere anunt

Universitate,Kogalniceanu,metrou Eroilor,Fac.Drept

20 mp utili, vizavi de Facultatea de Drept, metrou Eroilor, camera, baie, fara bucatarie (se poate amenaja chicineta), caldura, apa calda, gresie, faianta, termopan, instalatii sanitare, electrice noi

Detalii suplimentare

Proprietar vand camera, baie, culoar, fara bucatarie (se poate amenaja chicineta la fata locului), vizavi de Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti, caldura, apa calda, renovat integral cu tencuiala noua la pereti, gresie, faianta, ferestre termopan noi la camera si la baie, instalatii sanitare si electrice noi, obiecte sanitare noi, 2 usi de acces, una din scara blocului si cea de-a doua din curtea interioara a blocului, unde sunt locuri de parcare cu vedere spre Splaiul Independentei.

Parter din 4 etaje cu mezanin. 19,33 metri patrati utili. Exista acte de proprietate, cadastru, intabulare, carte funciara, certificat energetic, facturi platite la zi, cote de intretinere achitate la zi.

Pretabil inchiriere la studentii Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti sau ai Universitatii de Medicina si Farmacie ”Carol Davila” Bucuresti ori in regim hotelier.

Sunt doua intrari in apartament, din scara blocului (dinspre bulevardul Mihail Kogalniceanu) si din curtea interioara a blocului (dinspre Splaiul Independentei).

Blocul este situat pe bulevardul Mihai Kogalniceanu, iar curtea interioara a blocului, cu locurile de parcare, are deschidere spre Splaiul Independentei.

Blocul este fara bulina. Fara legea 112/1995. Pretul este fix. Statii de metrou: Izvor, Eroilor, Universitate, Unirii.

Pretul se poate achita si in rate, prima rata de 50000 lei cash sau echivalentul in Euro, iar restul in cateva luni, ce vor fi convenite de parti; actele si cheile se vor preda la data achitarii integrale a pretului.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala termica
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Metro M1 Izvor 9 min.