9.900 €

Universitate, Kogalniceanu, metrou Eroilor

  • Suprafata 10 mp
  • An 1940
  • Decomandat
  • Etaj parter din 4
  • Metro M1 Izvor ...10 min.
Bucuresti, 08 apr, 13:37

Descriere anunt

Universitate, Kogalniceanu, metrou Eroilor,

Fac. Drept, intrare din bulevardul Mihail Kogalniceanu, camera cu scurgere in pardoseala pentru dus, baterie cu dus extractabil la chiuveta, canalizare pentru wc, gresie, faianta, termopan, acte ok, pt. inchiriere.

Detalii suplimentare

Proprietar vand camera plus hol (in cadastru apare bucatarie plus vestibul), 9 mp utili, vizavi de Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti, caldura, apa calda, renovat integral cu tencuiala noua la pereti, gresie, faianta, fereastra noua termopan la bucatarie, instalatii sanitare si electrice noi, obiecte sanitare noi. Camera contine scurgere in pardoseala pentru dus, chiuveta cu baterie cu dus extractabil, teava de canalizare de 110 pentru WC.

Pretabil locuit la o persoana sau pentru punct de lucru la o firma. In incapere exista scurgere in pardoseala pentru dus, la chiuveta exista baterie cu dus extractabil, inclusiv teava de canalizare de 110 pentru wc, deci poate fi montat wc si amenajat un mic grup sanitar; in incapere are loc si un fotoliu extensibil pat pentru dormit la o persoana.

Intrarea se face chiar din bulevardul Mihail Kogalniceanu, vizavi de Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti. Parter din 4 etaje plus mezanin.

Blocul este fara bulina. Fara legea 112/1995.

Sunt doua intrari in apartament, din scara blocului (dinspre bulevardul Mihail Kogalniceanu) si din curtea interioara a blocului (dinspre Splaiul Independentei). Apartamentul, cu suprafata totala de 28 mp utili, mai include camera, baie, culoar, iar pretul total ar fi de 28000 Euro fix.

Statii de metrou: Izvor, Eroilor, Universitate, Unirii. Exista acte de proprietate, act de dezmembrare, cadastru, intabulare, carte funciara, certificat energetic.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala termica
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Metro M1 Izvor 10 min.