Unde vei fi la anul? Vei fi ACASA!

36.450 €

Unde vei fi la anul? Vei fi ACASA!

36.450 €
Caracteristici
Suprafata 31 mp An 2021 Decomandat Etaj 4 din 5
Descriere
Te intrebi "unde vei fi anul viitor?". Esti student, sau poate esti proaspat angajat. Esti tanar, ambitios, puternic si determinat. Stii foarte bine cum va arata viata ta, cariera ta, viitorul tau. Dar pentru a ajunge acolo, trebuie sa incepi de undeva. Iar daca in cariera se spune ca "trebuie sa incepi de jos", cand e vorba de locuinta, primul pas este o garsoniera. Garsoniera TA.

Garsoniera unde banii munciti de tine luna de luna, se scad din valoarea creditului si nu se risipesc pe chirie platita cuiva care a facut exact ceea ce poti face si tu: un credit cu care a cumparat-o. Ca mai apoi sa ti-o inchirieze tie si tu, sa platesti rata lui la banca. Dar tu vei alege sa fii inspirat si vei lasa pe altcineva sa stea in chirie, in timp ce tu vei plati aceeasi suma lunara, doar ca ea va fi rata la casa ta.

Ba mai mult decat atat, vei alege sa cumperi si sa te muti in aceasta garsoniera decomandata, situata la etajul 4 al unii bloc de 5 etaje recent finalizat, dat in folosita si deja locuit, din zona Iuliu Maniu.
Esti chiar la intrarea in Bucuresti, adica vei avea acces si la viata cotidiana, dar si sa "fugi" oricand ai nevoie catre locul tau de bastina, catre parinti, rude sau prieteni, fie pe Autostrada A1, fie pe soseaua de centura. Iar daca vei "fugi" cu autobuzul, esti la doi pasi de autogara Militari.
Daca te gandesti la cumparaturi, ai Auchan si Militari Shopping Center la mai putin de un kilometru distanta, dar si Mega Image la vreo 400 de metri.
Ai acces dinspre Iuliu Maniu, direct, fara sa treci prin "Militari RESIDENCE".
De la inceputul anului, vei avea capatul de linie pentru doua autobuze ale STB in capatul blocului.

Daca esti interesat de Feng Shui, sau doar constient de beneficiul luminii naturale din belsug in casa, te vei bucura sa afli ca suntem cu geamurile pe est, dar pe mijlocul blocului. Baia nu are geam, dar are ventilatie, in schimb bucataria este inchisa, prevazuta cu loc de luat masa, dar si cu iesire pe terasa. Care terasa este tip "logie", deci acoperita.

Iar ca sa fie totul mult mai usor si simplu pentru tine, garsoniera este mobilata si utilata complet, are frigider si masina de spalat rufe, centrala termica proprie.
Si pentru ca la inceput de an, trebuie sa iti mearga bine, avem si cadouri: comision zero % cumparator si asistenta gratuita in obtinerea creditului ipotecar!

Asa ca, unde vei fi la anul? Simplu, vei fi ACASA. La tine acasa!
668 vizite 27 Jan, 14:02
Statii metrou
Preciziei 28 min
Statii STB
137 , 236 Șos. de Centură 68 min
Evolutia preturilor imobiliare in Militari
se incarca..