34.500 €

Titanul Nou Theodor Pallady direct dezvoltator

  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 4
  • Nicolae Teclu ...4 min.
Bucuresti, 03 sep, 10:03

Descriere anunt

Titanul Nou Theodor Pallady direct dezvoltator

garsoniera decomandata cu loc de parcare , disponibila la etajele 1,2,3,4 intr-un imobil cu un regim de inaltime de p+4e cu o suprafata utila de 34,40 mp, situata la 10 minute de statia de metrou,

Detalii suplimentare

Ansamblul cuprinde 5 blocuri P+4E, respectiv garsoniere, studio, apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere cu lift hidraulic, proiectate modern, potrivite oricarui stil de viata.

Blocul face parte dintr-un ansamblu exclusivist, are regim de inaltime P+4E, construit pe cadre de beton armat si compartimentat doar cu caramida Porotherm, avand un design modern. El se izoleaza termic cu polistiren de 10 cm, astfel ca toate apartamentele sa aiba un confort termic sporit atat vara, cat si iarna.

Beneficiaza de o calitate superioara a finisajelor si a dotarilor: gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam de termopan, usa metalica, usi de interior, centrala termica proprie, calorifere si obiecte sanitare, acestea fiind la alegere dintr-o gama variata de produse.Apartamentul se preda la cheie bransat individual la toate utilitatile, cablat pentru telefonie, internet si televiziune la cele mai inalte standarde.

Acces

Statii metrou Timp
Nicolae Teclu 4 min.
1 Decembrie 1918 15 min.
Anghel Saligny 18 min.