36.500 €

Titanul Nou, garsoniera ideal prima casa

  • Suprafata 37 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 2
  • Nicolae Teclu ...9 min.
Bucuresti, 27 iul, 09:03

Descriere anunt

Titanul Nou, garsoniera ideal prima casa

garsoniera decomandata situata intr-un ansamblu rezidential cu un regim de inaltime de P+5E, avand ca termen de finalizare sfarsitul anului 2018, cu o suprafata totala de 43,33 mp

Detalii suplimentare

Noul ansamblu Astorium Residence este un proiect imobiliar ce intruneste toate criteriile necesare pentru a oferi rezidentilor sai un grad sporit de confort. Este situat, in zona de Sud- Est a Capitalei in cartierul Titan, sect 3.

Amplasarea intr-o zona rezidentiala noua, cu acces rapid la mijloacele de transport in comun, la 800 de m de statia de metrou Nicolae Teclu infrastructura completa, vecinatatea unor centre comerciale importante, Auchan, Dedeman, Kika, Metro, Jumbo Ikea, facilitatile oferite si spatiile verzi din cadrul complexului ,sunt tot atatea motive pentru care sa va indreptati atentia catre Astorium Residence atunci cand sunteti in cautarea unei locuinte noi.

Ansamblul este format din 5 blocuri de apartamente , cu un regim de inaltime P+2+3Retras si ofera un numar 160 de locuinte cu una, doua, trei camere avand suprafete intre 37 mp si 118mp.

Pretul nu include TVA.

Pentru plata cash: loc de parcare bonus,

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Nicolae Teclu 9 min.