42.370 €

Nicolae Teclu Metrou - Theodor Pallady - Garsoniera decomandata

  • Suprafata 35 mp
  • An 2021
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 5
Bucuresti, 25 oct, 10:15

Descriere anunt

Nicolae Teclu Metrou - Theodor Pallady - Garsoniera decomandata

Direct Dezvoltator - Comision 0%

Va prezentam spre vanzare un o garsoniera aflata la etajul 3, avand o suprafata utila de 35,61 mp, disponibila in ansamblul W PABLO RESIDENCE - un imobil cu regim de inaltime D+P+5E.

Garsoniera beneficiaza de o compartimentare clasica, cu bucatarie inchisa si cu un balcon de 4,09 mp, care are iesire atat din bucatarie cat si din camera.

Garsoniera se preda la cheie, contorizata individual pentru fiecare tip de consum (electricitate, gaze si apa) fiind complet finisata cu finisaje la alegerea clientului, cu utilitati complete si functionale (apa, canal, gaze, curent electric si fibra optica).

In realizarea constructiei utilizam materiale de calitate superioara conform celor mai inalte si exigente standarde de siguranta si calitate in constructii.

W PABLO RESIDENCE se afla intr-o zona rezidentiala aflata in imediata apropiere a marelui centru comercial Pallady, la doar cateva minute de mers pe jos: IKEA, Auchan, Lidl, Metro, Decathlon, JYSK, Mega Image, Dedeman, Leroy Merlin etc.) si la doar 10 minute distanta de statia de metrou Nicolae Teclu.

* Pretul afisat este pentru plata cash cu un avans de minim 80%

* Pret avans minim 15% - 44.600 EUR

* Termen de finalizare: decembrie 2022