39.500 €

Titan, Theodor Pallady, sector 3

  • Suprafata 36 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 5
  • Nicolae Teclu ...18 min.
Bucuresti, 17 sep, 09:55

Descriere anunt

Titan, Theodor Pallady, sector 3

garsoniera decomandata, etaj 1/5, finisata, centrala proprie, decomandata, libera, acte la zi, bloc finalizat in 2018, pretabila Prima Casa, studenti

Detalii suplimentare

Garsoniera decomandata, situata la etajul 1/5, in bloc nou zona Titan- Pallady.

Garsoniera face parte dintr-un ansamblu rezidential si este situata in blocul 1, finalizat, livrat si locuit. Imobilul are cinci nivele, doua scari si parcare subterana. Structura de rezistenta este realizata pe cadre, grinzi si placi din beton, compartimentarile interioare si exterioare din caramida tip porotherm, geamurile sunt termopan cu tamplarie Rehau si feronerie Roto. Instalatiile sanitare sunt de provenienta Romstal, la fel si obiectele sanitare. Fiecare imobil este contorizat individual pe utilitati si fiecare unitate dispune de centrala termica proprie.

Garsoniera este situata in scara A, la etajul 1 si pozitionata cardinal catre EST. Locuinta este complet amenajata, nefiind utilizata de la predare. Gresie, faianta, parchet laminat, etc. Balconul este pe toata suprafata locuintei, este de tip logie si poate fi inchis total sau partial. Garsoniera este decomandata, iar bucataria separata. Dezvoltatorul a preferat varianta semi-deschisa, insa cine vrea sa inchida bucataria, are doar de ridicat o jumatate de perete pentru a o inchide. Bucataria dispune de fereastra proprie, se ventileaza si se aeriseste foarte bine.

Localizarea: zona supranumita "Titanul Nou", in stanga bulevardului Theodor Pallady, in spatele fostului "Policolor", pe strada Drum Gura Crivatului. Accesul se poate realiza atat prin Theodor Pallady si strada Victor Brauner(prin fata Palladium) cat si prin strada Jean Steriadi si Fetesti sau prin strada Bratarii pe langa Auchan Titan. Accesul pana la metrou inseamna cam 12-15 minute de mers pe jos, la fel si pana la RATB. Zona urmeaza a fi dotata cu mijloace de transport RATB, primaria anuntand deja infiintarea de noi linii.

Pretabila pentru cineva care isi doreste o locuinta noua, situata intr-unul dintre cei mai "fierbinti" poli imobiliari ai Bucurestiului si o zona in care preturile vor avea constant de acum inainte o evolutie pozitiva, proprietatea este atat o locuinta buna cat si o investitie de viitor. Totodata, daca lucrati in zona Pallady, la Ikea, Auchan, Kika, Dedeman, noul Careffour, la centrele logistice din zona sau vreti sa investiti pentru a inchiria acestor persoane, oferta aceasta este pentru dumneavoastra. De retinut, spre deosebire de alte garsoniere din ansamblurile din zona, aceasta este mult mai spatioasa si decomandata. La pret similar.

Noua, libera, actele la zi, garsoniera poate fi achizitionata imediat. Nu este ipotecata, nu este locuita.

Proprietate reprezentata exclusiv de Daniel Dobre IMOBILIARE -comision 0% cumparator!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Nicolae Teclu 18 min.