Titan, Theodor Pallady, metrou Teclu, (AP.1/1/BL3) finalizat garsoniera

50.732 €

Titan, Theodor Pallady, metrou Teclu, (AP.1/1/BL3) finalizat garsoniera

50.732 €
Caracteristici
Suprafata 37 mp An 2022 Decomandat Etaj 1 din parter M 16 min.
Descriere
Garsoniera este amplasata la aproximativ 10 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Nicolae Teclu si mijloacele de transport in comun STB. In proximitate gasim: gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri: Auchan Pallady, Ikea Pallady, Jumbo, Dedeman, Auchan Titan si Iris Mall.
Imobilul face parte dintr-un ansamblu rezidential alcatuit din 3 blocuri cu regim de inaltime P+3 E, dotate cu lifturi moderne, parcari subterane, supraterane. Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale.
Garsoniera este decomandata si are o suprafata totala de 37.6 mp. Aceasta este alcatuita dintr-o camera de zi, o bucatarie, o baie , un hol si un balcon, cu acces din camera de zi si din bucatarie.
Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, obiecte sanitare pentru bai, instalatii sanitare si electrice, tamplarie PVC cu geam termopan, usi de interior si usa metalica la exterior.

Achizitie : Direct dezvoltator. Comision 0%

Pret promotional - avans 5% la antecontract: 48.316 Euro + TVA

Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.
Cod oferta: 1675351
Optiuni interior
Balcon
Optiuni exterior
Structura beton
122 vizualizari 22 Mar, 09:09
Statii metrou
Nicolae Teclu 16 min
Anghel Saligny 30 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..