42.485 €

Titan, Theodor Pallady, Nicolae Teclu

  • Suprafata 47 mp
  • An 2020
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 6
  • Metrou Nicolae Teclu ...12 min.

Descriere anunt

Titan, Theodor Pallady, Nicolae Teclu,

Titan garsoniera premium prin credit bancar situata langa statia de metrou N.Teclu

Detalii suplimentare

Garsoniera face parte dintr-un proiect imobiliar dezvoltat pe Parter + 6(sase) Etaje cu 160 apartamente in total de 1(una) , 2(doua) si 3(trei) camere avand destinatie rezidentiala.

Amplasarea distincta a acestui proiect ne-a permis o iluminare naturala optima a apartamentelor si o izolare fonica a spatiului de locuit de traficul rutier.

Echipa de arhitecti care a creat imaginea ansamblului a obtinut o eleganta clasica prin liniile simple si curate si paleta de culori aleasa. Imaginea finala este aceea a unei elegante rafinate, care se incadreaza perfect in zona urbana existenta si iese elegant in evidenta.

Apartamentele au fost concepute sa satisfaca cerinta de spatiu, dar sa si intruneasca toate calitatile pentru eficientizarea costurilor .

Compartimentarea a fost gandita conform ultimelor tendinte in materie de trai urbanLocatia este foarte importanta si de multe ori ne defineste stilul de viata, motiv pentru care blocul este amplasat intr-o pozitie care ofera acces la tot ce este necesar pentru un stil modern, accesibil si cat mai confortabil: accesul facil catre zona centrala prin mijloace de transport in comun (metrou, RATB), scoli si licee de prestigiu , centre comerciale (Auchan ), unitati medicale , etc.

Am tinut cont de dorinta de a avea liniste si intimitate in zona de locuit, un lucru mai greu de obtinut intr-o capitala europeana, dar noi am reusit sa creem pentru Dvs o oaza de liniste, care ofera intimitate tuturor apartamentelor, este izolata de zgomotul urban si ofera o zona de relaxare.

Loc parcare suprateran neacoperit la pretul de 4000 Eur+ TVA sau loc de parcare subteran la pretul de 7000 Eur + TVA.

* Pentru ca aici te vei simti „Acasa din prima clipa!„

* Preturile contin TVA de 5% conform legii si sunt pt.plata CASH

* Se accepta si plata prin credit bancar pretul in acest caz fiind de 44.600 Euro cu TVA inclus.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Nicolae Teclu 12 min.