40.900 €

Titan SunPark, Theodor Pallady, dezvoltator

  • Suprafata 47 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj parter din 4
Bucuresti, 09 aug, 09:55

Descriere anunt

Titan SunPark, Theodor Pallady, dezvoltator

garsoniera dubla cu o suprafata de 46.60 mp, disponibila la p/4, decomandata, finisata cu gresie, faianta, parchet, usi de interior la alegere, tripan, centrala termica, obiecte sanitare

Detalii suplimentare

BIROU DE VANZARI – DIRECT DEZVOLTATOR – Comision 0%

Va propunem spre vanzare o garsoniera dubla - un apartament cu 2 camere tip Studio decomandat cu o suprafata utila de 46,60 mp , gandita pentru persoane care apreciaza intimitatea si rafinamentul dar cu un buget mai redus . Cu bucataria deschisa si balcon generos, eficientizeaza spatiul la maxim, crescand doza de confort prin dormitorul spatios si luminos.

Poate fi cu usurinta adaptata si amenajata in acord cu stilul tau de viata.

Situata intr-un ansamblu residential dezvoltat pe o suprafata de 11000 mp ce cuprinde 6 blocuri un total de 300 de apartamente din cartierul Titan Titanul-Nou, Theodor Pallady la 12 minute de metrou Nicolae Teclu si la 15 minute de Metrou 1 Decembrie.

Acest model de apartament, cu o compartimentare clasica, dar si foarte eficienta, este ideal pentru orice familie.

Ansamblul beneficiaza de spatii verzi, alei pietonale ,de locuri de joaca pentru copii, precum si de o zona de relaxare. Pentru a garanta siguranta si un grad sporit de intimatate, accesul masinilor in complex este restrictionat printr-o bariera, iar intrarea se face pe baza de cartela.

In constructia ansamblului am utilizat cele mai bune materiale, astfel ca atat finisajele de interior, cat si cele de exterior sunt de calitate superioara.

Structura de rezistenta compusa din stalpi si diafragme din beton armat, compartimentarile exterioare cat si intre apartamente sunt din caramida Porotherm 24,5 cm iar la compartimentarea interioara a apartamentelor s-a folosit caramida Porotherm de 11,5 cm, inaltimea intre placi este de 2,95 metri, respectiv 2,70 metri utili.

Termosistem din polistiren expandat de 10 cm la exterior si tencuiala mecanizata la interior, tamplarie PVC Gealan 6 camere cu geam tripan. lift hidraulic.

* Pozele au caracter orientativ de amenajare

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida