32.300 €

Titan, Parcul Teilor, garsoniera super pret

Bucuresti, ieri, 04:05

Descriere anunt

Titan, Parcul Teilor, garsoniera super pret,

Garsoniera zona Titanul Nou care are un termen de finalizare in luna MAI anul 2021.

Complexul rezidential este compus dintr un singur bloc avand regim de inaltime redus, (P+3 ), constructorul punand in piata, in prima etapa a proiectului, nu mai putin de 40 proprietati, garsoniere, apartamente cu doua si trei camere. Important este ca ansamblul rezidential pune in piata numai apartamente decomandate.

Ansamblul din Pallady va dispune de toate facilitatile unui real complex rezidential. De la designul avangardist dat fiecarui bloc in parte, finisarile din interior si pana la alei pietonale amenjate in interiorul ansamblului, iluminat stradal, parcari amenajate, spatii verzi, toate aceste elemente il vor transforma, cu siguranta, intr-un reper dintr-o zona aflata deja in topul preferintelor cumparatorilor de locuinte.

Daca mai tinem cont de faptul ca ansamblul este construit si in cea mai noua si buna zona rezidentiala din Sectorul 3, atunci nu mai exista niciun dubiu ca o proprietate in acest complex va reprezenta mai mult decat o locuinta, va fi o investitie sigura pe viitor.

Apartamentele din acest ansamblul rezidential se vand direct de la dezvoltator, fara comision pentru cumparator!

COMISION 0%!

VINO LA VIZIONARE!!

Reper: Theodor Pallady

Serviciul nou oferit de PREMIER Imobiliare! Solicita acum VIZIONARE ONLINE pentru aceasta proprietate!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Nicolae Teclu 13 min.

Obiective interes

vezi mai multe