42.490 €

Titan - Pallady- metrou Nicolae Teclu, garsoniera

  • Suprafata 35 mp
  • An 2020
  • Semidecomandat
  • Etaj 1 din 7
  • Nicolae Teclu ...14 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, 16 apr, 19:36

Descriere anunt

Titan - Pallady- metrou Nicolae Teclu, garsoniera,

Garsoniera este amplasat la aproximativ 12 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Nicolae Teclu si la 12 minute fata de mijloacele de transport in comun STB - tramvai si autobuz. In proximitate gasim : gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri : Auchan Titan, Iris Mall, Auchan Pallady, Dedeman, Jumbo, Kaufland, Ikea.

Imobilul face parte dintr-un bloc nou cu regim de inaltime Ds+P+6E+7R, dotat cu lift modern si parcari supraterane acoperite . Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale .

Garsoniera are o suprafata totala de 35.79 mp. Aceasta este alcatuita din 1 camera de zi , 1 bucatarie, 1 baie si 1 balcon.

Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, calorifere, obiecte sanitare pentru bai, instalatii sanitare si electrice, tamplarie PVC cu geam tripan, usi de interior si usa metalica la exterior.

Direct Dezvoltator. Comision 0%

Cash: Avans 80% la antecontract : 42.490Euro

Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Construit cu simt de raspundere, folosind tehnologii moderne si materiale de cea mai buna calitate, Titan Sun Park este alegerea potrivita pentru cei care isi doresc un camin bine compartimentat, de calitate si la un pret accesibil! Un proiect ce se evidentiaza prin volumetrie redusa, stil modern si confort sporit.

Cod oferta: 1155293

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon
Optiuni exterior
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Nicolae Teclu 14 min.
Nicolae Teclu 15 min.