33.300 €

Titan, Pallady garsoniera 31 mp decomandata, metrou N. Teclu

  • Suprafata 31 mp
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 7
Bucuresti, 21 ian, 02:15

Descriere anunt

Titan, Pallady garsoniera 31 mp decomandata, metrou N. Teclu

Bestexpertimob.ro

Dezvoltatorul are peste 1000 de apartamente livrate cuprinse in 6 Proiecte finalizate: 3 ansambluri in sectorul 3, 2 ansambluri in sectorul 4, 1 ansamblu in statiunea Olimp.

Ansamblul se situeaza in zona noua a sectorului 3, sectorul verde al capitalei, adiacent bulevardului Th. Pallady, in vecinatatea statiei de metrou Nicolae Teclu (8 min de mers pe jos).

In zona toate strazile sunt asfaltate, exista toate utilitatile (gaze, energie electrica, apa, canal, iluminat public), un parc nou pe strada Bratarii, cat si numeroase centre comerciale.

Strazile nou create, cat mai ales noul boulevard ce s-a construit in zona, asigura un acces deosebit de facil catre centrul orasului, catre mijloacele de transport in comun, cat si catre centrele comerciale si de agrement. (5-10 min cu masina catre Park Lake, Parcul IOR, Parcul Pantelimon, 2-5 min cu masina catre Centrele comerciale situate pe Th Pallady si 1 Decembrie 1918, Acces rapid catre Bd. Basarabiei/Sos Industriilor, Liviu Rebreanu, Splaiul Unirii, Camil Ressu, Autostrada Soarelui).

Blocurile sunt construite din cadre si grinzi de beton armat, peretii atat cei exteriori cat si cei interiori fiind din caramida porotherm si dispun de lifturi hidraulice de ultima generatie.

Sunt disponibile Garsoniere si Apartamente cu 2, 3 si 4 camere complet decomandate, iar ca si particularitate foarte apreciata de clientii ansamblurilor anterioare, cele de la parter dispun de Gradina proprie.

Suprafetele apartamentelor sunt foarte bine dimensionate, gasindu-se un raport optim intre spatial disponibil si asigurarea unui pret foarte avantajos pentru client.

Fiecare apartament dispune la cerere de cate un loc de parcare.

Pozele sunt reale si sunt realizate in primul bloc finalizat si vandut integral de catre acelasi dezvoltator.

Pretul afisat nu include tva si este pentru plata cash.

Pretul cu tva inclus 34.990 euro / avans 80% la antecontract.

Parcare descoperita 4.500 eur

Parcare acoperita 7.000 eur

De asemenea puteti vizita si site-ul nostru bestexpertimob.ro pt a vedea si alte oferte asemanatoare .

Va asteptam la vizionari