40.360 €

Titan, Ozana

  • Suprafata 45 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 5 din 6
  • Metrou Nicolae Teclu ...18 min.

Descriere anunt

Titan, Ozana

Garsoniera spatioasa sector 3, oferta lunii discount 5%.

Detalii suplimentare

Garsoniera este situata in unul dintre cele mai noi ansambluri rezidentiale in zona noua adiacenta Bulevardului Theodor Pallady. Complexul este unul modern, si va oferi viitorilor rezidenti multiple dotari si facilitati menite sa sporeasca gradul de confort.

Constructia este una solida, din cadre de beton armat (stalpi si grinzi), iar compartimentarea este realizata cu caramida tip Porotherm. La exterior va fi realizat sistem de termoizolare, astfel incat eficienta energetica a cladirii va fi clasa A. Finisajele sunt de cea mai buna caliatate si includ: gresie, faianta, parchet, usi de interior, usa metalica, geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica proprie, calorifere.

Zona de amplasare este una extrem de generoasa si ofertanta in ceea ce priveste punctele de interes pentru o viata de familie confortabila. In imediata vecinatate se gasesc: unitati de invatamant (gradinita, scoala, liceu), galeria comeriala Iris Titan, supermarket (Auchan, Lidl, Penny, Mega Image), institutii bancare, sectie de politie, piata agro-alimentara si multe altele.

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Nicolae Teclu 18 min.