47.000 €

Titan Nou. Garsoniera cu aspect deosebit ,spatioasa in zona Titan Nou

Bucuresti, 16 feb, 14:59

Descriere anunt

Titan Nou. Garsoniera cu aspect deosebit ,spatioasa in zona Titan Nou

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre vanzare o garsoniera int-o zona rezidentiala cu design deosebit, la cheie, aflata intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Garsoniera este situata la Parter, finisata dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilata si utilata cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA.

Garsoniera este decomandata, spatioasa, avand o suprafata totala de 40 mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, suprafata balconului este de ... mp, potrivit o cafea savurata dimineata ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune centrala proprie

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, parcul I.O.R, hipermarket-uri LIDL, Mega Image, zone de agrement ale complexului si bine cunoscutele restaurante si fast food-uri cunoscute zonei

. Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestei garsoniere spatioase care este pregatita pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.

Cod oferta: 1142927

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon
Optiuni exterior
Structura beton