35.500 €

Titan, metrou 1 Decembrie, Pallady

  • Suprafata 36 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 4
  • 1 Decembrie 1918 (M3) ...18 min.
Bucuresti, ieri, 12:16

Descriere anunt

Titan, metrou 1 Decembrie, Pallady

garsoniera, direct dezvoltator, zona ideala, aproape mij. transport,vedere rasarit,loc de parcare,etaj 1 din 4, balcon mare, decomandat, gresie, faianta, parchet, termopan, usi interioare pinum;

Detalii suplimentare

Garsoniera decomandata cu o suprafata utila de 36 mp, cu balcon, situat la o distanta de 7-8 minute de blv Th. Pallady - statia de metrou 1 Decembrie, intr-un imobil avand un regim de inaltime de P+4E, facand parte dintr-un ansamblu exclusivist cu 5 blocuri, spatii verzi,locuri de joaca pentru copii si cu locuri de parcare gratuite.

Constructia imobilului este din betorn armat cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: canalizare, apa, curent electric, gaze naturale.

Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, calorifere, obiecte sanitare pentru bai, tamplarie PVC cu geam termoizolant, usa metalica, instalatii sanitare si electrice.

Finisajele (gresia, faianta, parchetul) cat si usile de interior sunt la alegere dintr-o paleta variata.Centrala termica, termopan, calorifere de otel, cat si obiectele sanitare sunt standard pentru fiecare apartament in parte.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
1 Decembrie 1918 (M3) 18 min.