33.900 €

Titan - Metrou 1 Decembrie 1918 Garsoniera

Bucuresti, 16 apr, 15:09

Descriere anunt

Titan - Metrou 1 Decembrie 1918 Garsoniera

Garsoniera este amplasata la aproximativ 1 minut de Parcul Teilor si la 15 minute de mers pe jos fata de statia de metrou 1 Decembrie 1918 si la 7-8 minute fata de mijloacele de transport in comun STB - tramvai si autobuz. In proximitate gasim : gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri : Auchan Titan, Iris Mall..

Imobilul face parte dintr-un bloc nou cu regim de inaltime Ds+P+2E+3R, dotat cu lift modern si parcari supraterane. Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale.

Garsoniera este decomandata si are o suprafata totala de 28.39 mp. Aceasta este alcatuita din 1 camera de zi,, 1 bucatarie, 1 baie, 1 hol si 1 balcon cu acces din camera de zi.

Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, calorifere, obiecte sanitare pentru bai, instalatii sanitare si electrice, tamplarie PVC cu geam tripan, usi de interior si usa metalica la exterior.

Direct Dezvoltator. Comision 0%

Cash: Avans 80% la antecontract : 33.900Euro

Credit ipotecar: Avans 15% la antecontract - 37.700Euro

Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Ansamblu rezidential mixt de apartamente cu regim de inaltime P+2E+3R

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon
Optiuni exterior
Structura caramida