43.000 €

Titan- Garsoniera spatioasa cu balcon mare

  • Suprafata 34 mp
  • An 1986
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 10
  • 1 Decembrie 1918 (M3) ...16 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, azi, 10:45

Descriere anunt

Titan- Garsoniera spatioasa cu balcon mare

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre inchiriere o garsoniera in zona TITAN cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Garsoniera este situat la etajul 1,finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA.

Veti gasi aici canapea extensibla,,baie si o bucatarie mobilata si utilata.

Garsoniera este decomandata, spatiosa, avand o suprafata totala de 39 mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, suprafata balconului este de .4,4 mp, potrivit pentru o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei

. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de sistem de termoficatie.

Stim de problema traficului pe care toti il infruntam zilnic, asa ca ne-am ocupat si de asta.Locul de parcare pe care il veti gasi in zona proprietatii este menit sa va scape de o grija in plus, astfel atunci cand ajungeti acasa, asa cum v-am promis, veti lasa deoparte probleme si va veti bucura in totalitate de timpul petrecut alaturi de cei dragi.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, parcurile amenajte din zona dar si parcul I.O.R-E, hipermarketuri precum Auchan TITAN,PENNY, Mega Image, si restaurante(fiecare ce restaurantele Tratoria si Rivoli.

Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament/vila, pregatit pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.

Cod oferta: 1138032

Caracteristici, dotari

Optiuni exterior
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
1 Decembrie 1918 (M3) 16 min.