53.000 €

Titan, Complex Edenia

  • Suprafata 42 mp
  • An 2013
  • Decomandat
  • Etaj 8 din 11
  • 1 Decembrie 1918 ...15 min.
Bucuresti, 30 iul, 22:39

Descriere anunt

Titan, Complex Edenia,

garsoniera spatioasa 42 mp + boxa 6 mp, baie mare cu loc pentru masina de spalat, bloc deosebit, foarte curat, 2 lifturi, adapost ALA, paza si supraveghere video,

Detalii suplimentare

Garsoniera se afla in blocul C si se poate amenaja foarte usor ca un apartament cu doua camere. Este foarte calduroasa, practic iarna nici nu ai nevoie sa pornesti caldura. Am adaugat si cateva poze din timpul executiei, pentru a vedea cum s-a construit acest bloc. Constructor a fost firma Bog'art, iar acest lucru se vede, atat prin structura sa foarte solida, cat si prin detalii. Blocul are doua subsoluri, unul pentru parcari, altul pentru boxe. Toata cladirea sta pe un radier general din beton armat. Diferenta fundamentala dintre acest bloc si celelalte doua din Complexul Edenia este ca acest bloc sta pe 128 de piloti forati la o adancime de 17 m, lucru care il face extrem de stabil la un eventual cutremur. Credeti-ma, este un bloc cu adevarat deosebit fata de ce se construieste in zilele noastre.

Boxa are 6 mp utili, foarte curata, iluminata artificial si cu sistem de ventilare, se vinde separat la pretul de 2500 euro.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
1 Decembrie 1918 15 min.
Titan 17 min.
Nicolae Grigorescu 17 min.