42.490 €

Titan-10 minute de metrou Nicolae Teclu, Sector 3 Garsoniera

Bucuresti, 16 apr, 18:21

Descriere anunt

Titan-10 minute de metrou Nicolae Teclu, Sector 3 Garsoniera

Garsoniera este amplasat la aproximativ 10-12 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Nicolae Teclu si mijloacele de transport in comun STB - tramvai si autobuz. In proximitate gasim : gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri : Kaufland,Lidl, AUCHAN Pallady, METRO, IKEA.

Imobilul face parte dintr-un ansamblu rezidential alcatuit dintr-un bloc cu regim de inaltime P+6E+7R, 3 scari, dotat cu lifturi moderne si parcari supraterane si acoperite. Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale.

Garsoniera este decomandata, cu o suprafata totala de 35.79 mp utili.

Garsoniera este alcatuita din 1 camera de zi, 1 bucatarie, 1 baie si 1 balcon cu acces din camera de zi.

Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, calorifere, obiecte sanitare pentru bai, instalatii sanitare si electrice, tamplarie PVC cu geam tripan, usi de interior si usa metalica la exterior.

Direct Dezvoltator. Comision 0%

Avans 80% la antecontract - 39.990 Euro TVA 5% inclus.

Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Construit cu simt de raspundere, folosind tehnologii moderne si materiale de cea mai buna calitate, Titan Sun Park este alegerea potrivita pentru cei care isi doresc un camin bine compartimentat, de calitate si la un pret accesibil! Un proiect ce se evidentiaza prin volumetrie redusa, stil modern si confort sporit.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon
Optiuni exterior
Structura beton