46.248 €

Theodor Pallady-Metrou Nicolae Teclu Sector 3, garsoniera

  • Suprafata 40 mp
  • An 2021
  • Decomandat
  • Etaj 8 din 11
  • Nicolae Teclu ...15 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, 09 apr, 13:09

Descriere anunt

Theodor Pallady-Metrou Nicolae Teclu Sector 3, garsoniera,

Garsoniera este amplasata la aproximativ 10-12 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Nicolae Teclu si la 10-12 minute fata de mijloacele de transport in comun STB - tramvai si autobuz. In proximitate gasim : gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri : Auchan Pallady, Ikea Pallady, Jumbo, Dedeman, Auchan Titan si Iris Mall.

Imobilul face parte dintr-un ansamblu rezidential alcatuit din 6 blocuri cu regim de inaltime Ds+P+10E+11R dotate cu lifturi moderne, parcari subterane, supraterane si supraetajate. Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale.

Garsoniera este decomandata si are o suprafata totala de 40,68 mp. Aceasta este alcatuita din 1 living, 1 bucatarie, 1 grup sanitar, 1 hol si 1 balcon cu acces din bucatarie.

Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, obiecte sanitare pentru baie, instalatii sanitare si electrice, tamplarie PVC cu geam termopan, usi de interior metalice imbracate in lemn si usa metalica la exterior.

Achizitie : Direct dezvoltator. Comision 0%

Pentru plata cash se acorda discount.

Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Cod oferta: 1160384

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon
Optiuni exterior
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Nicolae Teclu 15 min.