44.550 €

Theodor Pallady direct dezvoltator comison 0%

  • Suprafata 52 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 4
Bucuresti, ieri, 20:03

Descriere anunt

Theodor Pallady direct dezvoltator comison 0%

apartament studio cu o suprafata de 52.04 mp, disponibila la etaj intermediar, decomandat, finisat cu gresie, faianta, parchet, usi de interior la alegere, tripan, centrala termica, obiecte sanitare.

Detalii suplimentare

Birou De vanzari - Direct Dezvoltator - Comision 0%

Va propunem spre vanzare spre vanzare un apartament cu 2 camere tip Studio decomandat cu o suprafata utila de 52.04 cu un vestibul generos, bucatarie deschisa si balcon, situat intr-un ansamblu residential dezvoltat pe o suprafata de 11000 mp ce cuprinde 6 blocuri un total de 300 de apartamente din cartierul Titan Titanul-Nou, Theodor Pallady la 12 minute de metrou Nicolae Teclu si la 15 minute de Metrou 1 Decembrie.

Apartamentul este disponibil la etajele 1, 2, 3, 4 intr-un imobil in constructie avand ca regim de inaltime P+4 Etaje.

Acest model de apartament, cu o compartimentare clasica, dar si foarte eficienta, este ideal pentru orice familie.

Ansamblul beneficiaza de spatii verzi, alei pietonale ,de locuri de joaca pentru copii, precum si de o zona de relaxare. Pentru a garanta siguranta si un grad sporit de intimatate, accesul masinilor in complex este restrictionat printr-o bariera, iar intrarea se face pe baza de cartela.

In constructia ansamblului am utilizat cele mai bune materiale, astfel ca atat finisajele de interior, cat si cele de exterior sunt de calitate superioara.

Structura de rezistenta compusa din stalpi si diafragme din beton armat, compartimentarile exterioare cat si intre apartamente sunt din caramida Porotherm 24,5 cm iar la compartimentarea interioara a apartamentelor s-a folosit caramida Porotherm de 11,5 cm, inaltimea intre placi este de 2,95 metri, respectiv 2,70 metri utili.

Termosistem din polistiren expandat de 10 cm la exterior si tencuiala mecanizata la interior, tamplarie PVC Gealan 6 camere cu geam tripan. lift hidraulic.

*Pretul afisat este cu TVA inclus si este valabil pentru plata Cash .

* Pozele au caracter orientativ de amenajare

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida