57.000 €

Studio cu terasa soseaua Chitilei

  • An 2013
  • Etaj din 5
Bucuresti, 13 feb, 10:31
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Studio cu terasa soseaua Chitilei

va propunem spre vanzare un studio situat in zona soseaua Chitila. Imobilul se afla situat pe strada principala, avand acces rapid spre Leroy Merlin, Carrefour, piata, magazine, gradinite, banci si farmacii.

Studioul este la parterul unui bloc de 5 etaje, desfasurat pe o suprafata utila de 41mp, respectiv 51mp construiti, dispune de o terasa proprie de 20mp si de un loc de parcare subteran.

Studioul este semidecomandat, are bucatarie open space inclusa in living, iar baia separat. Trebuie sa mentionam faptul ca mobilierul este din MDF de foarte buna calitate, facut pe comanda. Dispune de un sifonier de 4m latime/2,5m inaltime, mobila perete cu televizor, canapea, un minibar, mobila bucatarie cu frigider si suport de vinuri, parchet triplu stratificat, gresie, faianta, baie cu cada si centrala proprie. Imobilul se vinde complet mobilat si utilat

Pretul total fiind de 57.000 EUR, nu se aplica TVA.

Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la numarul de telefon +40786.820.471

Detalii terase: Terasa proprie cu o suprafata de 20mp

Detalii zona: "Zona Chitila - Bucurestii Noi - Damaroaia va fi una dintre cele mai dinamice zone ale Capitalei in anii urmatori. Aceasta parte a orasului va beneficia de lucrarile masive de infrastructura deja finalizate sau in curs de finalizare precum inaugurarea noii portiuni din centura ce leaga DN 7 de DN 1A, extinderea liniei de metrou M4, refacerea completa a Soselei Chitila. Toate acestea vor facilita accesul atat catre centrul orasului, cat si catre partea de nord, ceea ce va duce la o dezvoltare puternica a segmentelor de retail si de rezidential"

Detalii garaj: Parcare la subteran

Reper: Chitilei - Langa Leroy Merlin

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Centrala termica
Contor gaze
Izolatie termica
Renovat recent
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton