54.000 €

Sebastian. Garsoniera Sebastian Stradal - Prosper

Bucuresti, 13 feb, 00:19

Descriere anunt

Sebastian. Garsoniera Sebastian Stradal - Prosper

Bun venit!

Va prezentam spre vanzare o garsoniera decomandata situata la etajul 3 al unui bloc amplasat stradal pe Strada Mihail Sebastian langa centrul comercial Prosper. Garsoniera este decomandata din constructie insa proprietarii au deschis bucataria si au amenajat intre aceasta si camera un mini-bar. Locuinta este mobilata partial si utilata cu: masina de spalat rufe noua, frigider, aer conditionat.

Blocul este reabilitat termic de curand, ocazie cu care au fost schimbate geamurile termopan si inchis balconul.

Pozitia este una foarte buna blocul fiind amplasat stradal pe Sebastian avand statia de RATB in fata, centrul comercial Prosper langa si fiind la 2-3 minute de mers pe jos de Kaufland si centrul comercial Vulcan.

Garsoniera este pretabila pentru a fi folosita atat ca locuinta,cat si pentru birou, atat din punct de vedere al pozitiei cat si ca suprafata si impartire.

Un aspect important il reprezinta faptul ca pe scara exista trasa separat coloana de gaze pentru centrala termica, astfel incat cine doreste, se poate racorda la aceasta si isi poate monta centrala termica proprie.

Blocul este extrem de curat si ingrijit, vecinii de buna calitate. Locuri de parcare in jurul blocului din belsug iar la Prosper existas posibilitatea de parcare cu plata.

Ca pozitie, suprafata, bloc si aspect interior locuinta, oferta este imbatabila, nu exista una mai buna in toata zona. Daca doriti sa va convingeti, va astept cu drag la vizionare oricand.

Proprietate reprezentata exclusiv de RENET The Real Estate Network prin Daniel Dobre. Comision 0% cumparator.

Acces

Statii metrou Timp
Orizont 18 min.