31.000 €

Rahova, Magurele

  • Suprafata 33 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 3
Bucuresti, ieri, 10:39

Descriere anunt

Rahova, Magurele,

garsoniera Magurele, Rahova, finisata complet, loc de parcare inclus in pret, zona Atomistilor reper Cargus si restaurant Nisa. Vecinatati: Rahova, Alexandriei, Petre Ispirescu, 13 Septembrie

Detalii suplimentare

Va oferim oportunitatea de a achizitiona garsoniere finisate premium in ansamblul residential Vox Park Residence. Garsoniera cu suprafata utila de 33 mp, in imobil finalizat recent, ce dispune de finisaje premium si centrala proprie la pretul de 25000 euro/tva inclus. Garsoniera se afla situata la etajul 3 in imobil si dispune de toate facilitatile. Se preteaza pentru investitie.

Detalii complex:

Situat in partea de Sud-Vest a capitalei proiectul imobiliar Vox Park Residence va propune pentru investitie garsoniere, apartamente cu 2 respectiv 3 camere, ce beneficiaza de o compartimentare eficienta. Locuintele dispun de camere foarte luminoase, finisaje premium, contorizate individual la toate utilitatile. Ajunsi in faza a doua a proiectului va oferim 27 de locuinte premium pentru confortul dumneavoastra si va oferim posibilitatea sa va alegeti finisajele interioare. Raportul calitate/pret este unul ecelent.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida