40.900 €

Rahova, gasoniera 42 mp, zona Teius/ Garoafei

  • Suprafata 42 mp
  • An 2020
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 4

Descriere anunt

Rahova, gasoniera 42 mp, zona Teius/ Garoafei

Garsoniera spatioasa, cu bucatarie inchisa, finisata la cheie, cu balcon generos. Se vinde dotata cu centrala termica proprie, inclusiv prin Prima Casa, sau credit ipotecar.

Detalii suplimentare

Garsoniera pe care o prezentam astazi este foarte spatioasa, disponibila intr-un ansamblu nou, pozitionat la cateva minute de statia STB (RATB).

Aceasta se regaseste la etajul 1 al imobilului cu 4 etaje, se vinde la cheie cu finisaje si echipamente premium.

Locuinta este modern compartimentata fiind impartita astfel: camera de zi spatioasa, baie, hol, bucatarie separata si un balcon generos. Locuinta vine cu bucataria mobilata si utilata.

Localizare si vecinatati:

Noul ansamblu este amplasat excelent intr-o zona linistita ce beneficiaza de infrastructura completa, strazi asfaltate si multiple spatii verzi si locuri de joaca.

Vecinatati: Calea Rahovei, piata Rahova, institutii de invatamant si multiple hypermarket-uri (Lidl, Mega Image, Cora Alexandriei, promenada comerciala Teius).

Mijloace de transport in comun: linia tramvaiului 32, STB (RATB): 117, 227.

Specificatii tehnice si carateristici:

Locuinta se preda finisata la “cheie” cu materiale si dotari de ultima generatie: gresie si faianta din import, parchet laminat 10 mm, usi de interior, obiecte sanitare ceramice in baie, instalatie electrica din cupru, centrala termica proprie de 24 kW, geamuri termopan si usa metalica antiefractie la intrare.

Garsoniera este bransata la toate utilitatile orasului (apa, gaze, electricitate) si este contorizata separat, ceea ce va genera costuri de mententata reduse.

Sistemul constructiv al imobilului este realizat din cadre si diafragme din beton armat, compartimentat cu caramida Porotherm de 25 cm la exterior si 12 cm la interior si termoizolat cu polistiren de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al garsonierei este de 40.900 Euro, TVA 5% inclus.

Proiectul dispune de locuri de parcare delimitate la pretul de 2.400 Euro, TVA inclus!

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Optiuni exterior
Lift
Structura beton
Structura caramida