25.900 €

Rahova-Antiaeriana-garsoniera Tip A3 parter

  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj parter din parter
Bucuresti, 14 nov, 16:43

Descriere anunt

Rahova-Antiaeriana-garsoniera Tip A3 parter

beneficiaza de oferta noastra promotionala valabila doar luna aceasta. Pentru a beneficia de pretul afisat, trebuie sa achiti un avans de minim 80 %.

Detalii suplimentare

Mai mult, la plata integrala a pretului apartamentului vei beneficia de bucataria complet mobilata si utilata cu electrocasnice gama Artic.

Pentru o oferta personalizata la creditul de tip prima casa si ipotecar, cu un avans standard de 5-15%, nu ezita sa ne contactezi sau sa ne faci o vizita la biroul de vanzari din incinta ansamblului Oxy Residence, situat la 20 de minute de Piata Unirii in cartierul Bucurestean Rahova, pe Sos. Bucuresti-Magurele nr. 47, sector 5.

Mai mult, daca ne vizitezi, poti vedea toate garsonierele disponibile la vanzare, avand posibilitatea sa alegi modelul care ti se potriveste stilului tau si al familiei tale.

Ansamblul rezidential dispune de spati verzi special amenajate, care te face sa simti aerul proaspat in ton cu toate anotimpurile, la parterul imobilului este prevazut cu market, farmacie, coafor, avand statie RATB amplasata in fata blocului.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol
Interfon
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura caramida