31.800 €

Prelungirea Ghencea, zona superba si linistita

  • Suprafata 34 mp
  • An 2018
  • Etaj 2 din 3
Bucuresti, 17 mai, 17:15

Descriere anunt

Prelungirea Ghencea, zona superba si linistita,

garsoniere de la 28000 euro intr-un ansamblu nou, micut si cochet. Finisaje premium (buget generos pentru personalizare locuinta). Acceptam credit prima casa sau ipotecar. Comision 0. TVA 5% inclus.

Detalii suplimentare

FOTO ANUNT / NEWCASA 1

SCHITE ANUNT / NEWCASA 2

NEWCASA Residence ofera spre vanzare apartamente si garsoniere bine structurate, gandite pentru nevoile tuturor. In functie de model, preturile acestora incep de la 41500euro, respectiv 28500euro si beneficiaza de:

DRESSING DORMITOR / CAMARA BUCATARIE / DEBARA APARTAMENT

BOXA INDIVIDUALA

PARCARE INDIVIDUALA

FINISAJELE sunt PREMIUM si pot fi vizualizate in prezent in Proiectul NEWCASA 1- Proiect finalizat.

Gresie si Faianta MARAZZI

Parchet si Usi CLASSEN – produse furnizate de Bella Casa

Usa intrare – METALICA ANTIEFRACTIE

Centrala proprie – Centrala termica in condensare BOSCH

Ca viitor proprietar, puteti beneficia de posibilitatea de personalizare a propriei locuinte prin alegerea dintr-o gama variata de modele.

Un nou proiect NEWCASA2 Residence se afla in constructie si prinde contur cu un regim de inaltime P+2E+M, ce cuprinde 13 unitati locative formate din apartamente si garsoniere. Numarul redus de unitati locative impreuna cu o compartimentare practica, fac ca acest proiect imobiliar sa cumuleze in sine valorile de familie si conditiile pentru o viata confortabila, acesta din urma fiind motto-ul companiei NEWCASA.

Proiectul NEWCASA 2 Residence se construieste la fel cum a fost construit si NEWCASA 1, cu materiale de calitate, structura de rezistenta realizandu-se din cadre de beton, diafragme si plansee. NEWCASA Residence foloseste atat pe exteriorul imobilului cat si pentru compartimentarea unitatilor caramida Porotherm 25/30, iar in interiorul unitatilor caramida Porotherm 11,5/50. Izolatia exterioara este efectuata cu polistiren de 10 cm din gama austrotherm EPS 80, urmata de plasa, masa de spaclu si tencuiala decorativa,iar tamplaria este PVC cu 5 camere impreuna cu glafuri interior/exterior.